Headset-ul audio Xiaomi Relax se vinde pentru doar 36.99 dolari la TomTop; căști cu design simplist și calitate premium

791 ori
<b>Headset-ul audio Xiaomi Relax se vinde pentru doar 36.99 dolari la TomTop; căști cu design simplist și calitate premium</b>Printre numeroasele oferte de Black Friday propuse de către TomTop.com am găsit astăzi și headset-ul audio numit Xiaomi Relax - produs ce se vinde pentru suma de 36.99 dolari. Căștile se remarcă prin design-ul simplist și prin calitatea

Și TomTop.com a dat startul unei campanii de Black Friday recent, promoție ce include numeroase produse atractive ca preț și funcționalitate. Un exemplu sau mai bine zis o recomandare pe care o avem astăzi este headset-ul audio Xiaomi Relax ce se vinde în momentul de față pentru suma de numai 36.99 dolari, fiind disponibil pe alb, verde, dar și pe o nuanță de roz pal / portocaliu.

Xiaomi Relax

Căștile adoptă un design simplist și aflăm că materialele folosite aici sunt unele premium. Este vorba despre un așa-numit material TPE eco-friendly ce nu va cauza iritații ale pielii și care vine cu unele caracteristici precum anti-zgâriere și anti-praf. Materialul este plăcut la atingere și aflați că greutatea headset-ului este de 220 grame.

Xiaomi Relax

Din punct de vedere tehnic, aceste căști oferă o impedanță de 32 ohm, o frecvență de răspuns cuprinsă între 20 și 40KHz, o sensibilitate audio de 107dB și un cablu cu connector 3.5 mm de 1.4 metri lungime. Dispune și de butoane pentru controlul volumului și vestea bună este că oferă și microfon pentru a ne permite realizarea de apeluri.

Le găsiți la prețul de 36.99 dolari și pentru mai multe reduceri propuse de TomTop puteți accesa întreaga oferta Black Friday de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×