Cafago are câteva sugestii de cadouri! Șosete smart cu încălzire pentru friguroși și cameră video auto

2.152 ori
<b>Cafago are câteva sugestii de cadouri! Șosete smart cu încălzire pentru friguroși și cameră video auto</b>Dacă vă aflați în căutarea unor cadouri accesibile pentru o aniversare viitoare a unui prieten, Cafago vine cu câteva sugestii foarte interesante pe care le puteți descoperi în rândurile de mai jos. Cel mai inedit produs de pe listă

Dacă vă aflați în căutarea unor cadouri accesibile pentru o aniversare viitoare a unui prieten, Cafago vine cu câteva sugestii foarte interesante pe care le puteți descoperi în rândurile de mai jos. Cel mai inedit produs de pe listă este o pereche de ciorapi inteligenți să le spunem, șosete destinate friguroșilor care vor să treacă cu bine peste iarnă. Aflați mai multe despre acestea mai jos și la final aveți lista celorlalte produse!

Sosete cu incalzire

Ei bine, aflați că aceste șosete sunt ideal pentru cei care merg la vânătoare, la pescuit la copcă, la escaladări pe munte, dar și la evenimente sportive. Încălzirea se produce pe seama a 2 baterii AAA pentru fiecare ciorap și ca materiale avem aici utilizat bumbacul care permite respirația pielii.

Sosete cu incalzire

După cum bine știți sunt persoane care aumai mereu picioarele reci, astfel că ciorapii de față se potrivesc de minune. Șosetele au o lungime cuprinsă între 310 și 330 mm și vin pe negru. Folosind codul promo L10151Y puteți cumpăra acest set de ciorapi cu încălzire pentru doar 11.42 euro de pe Cafago.com până la data de 15 ianuarie!

Alte reduceri:

  • Cameră video auto 1080p - 11.86 eur folosind codul L9180K
  • Stick 64 GB - 6.14 eur folosind coduL L7171C
  • Pad încărcare wireless - 6.79 eur folosind codul L5514V
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×