Apple ar urma să reducă din nou producţia de iPhone-uri, conform unor analişti

2.543 ori
<b>Apple ar urma să reducă din nou producţia de iPhone-uri, conform unor analişti</b>În ultime luni am tot auzit că Apple vrea să reducă producţia de modele iPhone XR şi că ar reporni producţia de iPhone X-uri, asta în vreme ce creşte şi numărul de unităţi iPhone 8 şi 8 Plus produse. Azi aflăm că Apple ar avea de gând

În ultime luni am tot auzit că Apple vrea să reducă producţia de modele iPhone XR şi că ar reporni producţia de iPhone X-uri, asta în vreme ce creşte şi numărul de unităţi iPhone 8 şi 8 Plus produse. Azi aflăm că Apple ar avea de gând să reducă din nou producţia de iPhone-uri şi aflaţi despre ce e vorba mai jos.

Analistul Jun Zhang afirmă că Apple ar avea o problemă cu piaţa din China. După arestarea CFO-ului Huawei, companiile din China au început să ofere bonusuri celor care cumpără produse Huawei în locul celor Apple. Analistul mai scrie şi că multe companii din China şi-au arătat susţinerea pentru Huawei, oferind angajaţilor reduceri la alternativele chineze de iPhone, adică telefoane ale brandurilor chinezeşti.

Zhang a prezis că primul trimestru din 2019 va aduce şi tăieri de 2.5 milioane de unităţi iPhone XR produse. 1 milion de unităţi iPhone XS au aceeaşi soartă, plus 500.000 de unităţi iPhone XS Max. Evident operăm aici la nivel de estimări şi predicţii şi nimic nu e bătut în cuie. Mi-am făcut mie însumi o promisiune solemnă să nu mai cred în ce zic analiştii, care au tot trâmbiţat că iPhone X se vinde prost luni întregi, pentru că în primăvara lui 2018 Apple să iasă cu cifre record.

Văzând recent şi calitatea lui iPhone XR la mostrele realizate la Paris de colegul Alex la conferința Orange 5G nu aş crede că îi merge chiar aşa rău internaţional.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×