Cafago ne propune achiziția unei camere video auto pentru doar 8.98 euro!

1.035 ori
<b>Cafago ne propune achiziția unei camere video auto pentru doar 8.98 euro!</b>Din partea retailerului chinez Cafago avem astăzi o nouă serie de reduceri oferite sub formă de coduri promoționale ce se pot aplica în secțiunea de comandă de pe site pentru a reduce semnificativ prețul. Printre produsele de pe listă

Din partea retailerului chinez Cafago avem astăzi o nouă serie de reduceri oferite sub formă de coduri promoționale ce se pot aplica în secțiunea de comandă de pe site pentru a reduce semnificativ prețul. Printre produsele de pe listă se află și un gimbal, un aspirator robot inteligent, dar și o trotinetă electrică. În prim plan se află totuși o cameră video auto foarte accesibilă despre care aflați detalii în continuare.

Camera video auto

Este vorba despre un dispozitiv compact și bine echipat din punct de vedere hardware. Ni se oferă în cazul de față o cameră cu lentile wide la 120 grade pentru a cuprinde ambele benzi de mers ale unei șosele și în materie de captură video, aflați că nativ aparatul filmează în format AVI la 640 x 480 pixeli și 30 cadre pe secundă.

Camera video auto

Producătorul afirmă și că avem suport pentru filmare 1080p ceea ce mă duce cu gândul la o posibilă funcție de tip upscalling pentru materialele video native. Se pot realiza și fotografii, avem slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, dar și IR pentru filmarea pe timp de noapte. Printre accesorii se numără o ventuză cu suport pentru parbriz, cablu de alimentare și încărcător auto.

Dacă folosiți codul promo L5472K în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa această cameră la suma de doar 8.98 euro până la data de 15 ianuarie 2019.

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×