Samsung Galaxy S10 va avea propriul mod de captură nocturnă "Bright Night"; Iată ce ştim despre el

2.372 ori
<b>Samsung Galaxy S10 va avea propriul mod de captură nocturnă "Bright Night"; Iată ce ştim despre el</b>Moda capturii low light cu moduri dedicate e gata să lovească şi Samsung. După Night Mode etalat pe Huawei P20 Pro am văzut şi Night Sight de la Google pe Pixel 3 şi Nightscape pe OnePlus 6T. Acum aflăm că Samsung ar fi pregătit

Moda capturii low light cu moduri dedicate e gata să lovească şi Samsung. După Night Mode etalat pe Huawei P20 Pro am văzut şi Night Sight de la Google pe Pixel 3 şi Nightscape pe OnePlus 6T. Acum aflăm că Samsung ar fi pregătit un "Bright Night", mod de captură special pentru Galaxy S10.

Cei de la XDA Developers au descoperit că Samsung a dezvoltat o funcţie specială de captură low light care va debuta odată cu One UI-ul de pe Galaxy S10 la anul. Cum funcţionează acest mod? Ei bine, el face o serie de capturi foto şi le combină într-o fotografie mai luminoasă, cu extra detalii despre mediul întunecat din jur.

Nu e vorba despre vreo supraexpunere şi nici de vreun blitz LED. Această funcţie solicită doar să ţineţi telefonul nemişcat o perioadă un pic mai lungă. Din ce am înţeles ar putea ajunge şi pe Galaxy S9 şi Note 9 odată cu varianta finală de One UI. Sunt voci care afirmă că S10 va avea totuşi o variantă mai nouă şi mai complexă, adaptată opticii sale superioare.

Bright Night se va duela cu Night Sight de la Google, Nightscape de la OnePlus, Night Scene de la Xiaomi şi Super Bright mode de la Honor. Scopul funcţiei Samsung este a face fotografii bine iluminate în condiţii foarte întunecate. Viteză scăzută a shutterului şi expunerea îndelungată sunt cheia aici. Probabil avem şi ceva implicare din partea AI-ului.

Vă reamintesc că Galaxy S9 şi S9+ au stat bine la captura nocturnă, datorită diafragmei variabile, dar erau puse în dificultate de Pixel 2 XL. Note 9 a urcat la un nivel superior, dar apoi l-au depăşit Mate 20 Pro şi iPhone XS Max.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×