Cafago ne propune astăzi 5 produse interesante la reducere! Iată despre ce este vorba

778 ori
<b>Cafago ne propune astăzi 5 produse interesante la reducere! Iată despre ce este vorba</b>Din partea retailerului chinez Cafago.com primim astăzi 5 coduri promoționale menite să scadă prețurile pentru 5 produse foarte interesante regăsite pe site-ul comerciantului. Printre acestea se află și un aspirator robot,

Astăzi din partea retailerului chinez Cafago.com avem pentru voi 5 coduri promoționale, cupoane ce pot fi utilizate până pe data de 30 noiembrie pentru a reduce prețurile a 5 produse foarte interesante pe care le veți descoperi în lista de mai jos.

Printre acestea se numără un aspirator robot de la Xiaomi care va face curățenie în locul vostru, o brățară de fitness cu preț accesibil pentru cei interesați de jogging și monitorizarea activității fizice, ba chiar și o dronă care este ideală pentru începători și care vine echipată cu o cameră pentru captură foto sau video.

De asemenea, mai găsiți și un TV box ce rulează sistemul de operare Android, respectiv un switch pentru ușa de la garaj. În lista de mai jos aveți denumirile acestor dispozitive însoțite de codul promoțional și suma la care le puteți achiziționa odată cu aplicarea cupoanelor!

  • Robot aspirator Xiaomi - 206.99 euro folosind codul L157PA
  • Smartband L11 - 21.77 euro folosind codul L3371J
  • Dronă SG700 - 37.99 euro folosind codul L9372RC
  • TV Box Scishion AI One - 38.99 euro folosind codul L4566VP
  • Switch ușă garaj - 26.53 euro folosind codul L2343S
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×