Cafago ne oferă astăzi două produse la reducere! Rucsac Xiaomi și videoproiector portabil

1.121 ori
<b>Cafago ne oferă astăzi două produse la reducere! Rucsac Xiaomi și videoproiector portabil</b>În acest weekend cei de la Cafago au pentru noi două coduri promoționale asociate unor produse foarte interesante. Primul este un rucsac marca Xiaomi numai bun pentru laptop sau pentru transportul obiectelor necesare unei ieșiri la camping

Din partea celor de la Cafago.com primim în acest weekend două coduri promoționale asociate unor produse foarte interesante după cum veți descoperi în continuare. Așa cum ați aflat încă din titlul este vorba despre un rucsac de la Xiaomi ce se remarcă prin prețul foarte bun și materialele premium și despre un videoproiector portabil capabil de redare video la o rezoluție Full HD 1080p. Să vedem ce oferă fiecare în parte și cât costă!

Rucsac Xiaomi Mi 10L

Xiaomi Mi 10L

Primul produs de pe listă este un rucsac numit Xiaomi Mi 10L, produs cu design sport și modern care oferă o capacitate de stocare de 10 litri. Se poate utiliza pentru activități multiple, fie că este vorba despre mersul la școală și purtarea cărților în rucsac, fie despre ieșiri la camping și depozitarea lucrurilor necesare pentru această activitate. Rucsacul are protecție la apă și greutatea sa este de numai 165 grame. Folosind codul promoțional L286PA1 puteți cumpăra acest produs la prețul de 7.5 euro până la data de 11 august.

Videoproiector portabil DLP Orimag P6 Mini

Orimag P6 Mini

Avem pe lista de astăzi și un mini proiector video intitulat Orimag P6, dispozitiv capabil să redea imagini de până la 200 inch și asta la rezoluție Full HD 1080p prin upscalling (rezoluție nativă 640 x 480 pixeli). Dispune de conectivitate Wi-Fi, dar și de USB, OTG, slot microSD, ba chiar și de funcțiile Miracast, DLNA și Airplay astfel că puteți reda conținutul preferat și de pe smartphone. Viața lămpii LED este de 30.000 ore și bateria de la pachet oferă până la 2 ore de playback video continuu. 

Prin folosirea codului promoțional L9035OS, prețul acestui videoproiector este de 139.99 euro până la data de 31 august atunci când cuponul expiră. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×