Doar astăzi încărcătorul auto Xiaomi Mi Car ce oferă alimentare rapidă este disponibil cu 50% reducere la QuickMobile!

1.055 ori
<b>Doar astăzi încărcătorul auto Xiaomi Mi Car ce oferă alimentare rapidă este disponibil cu 50% reducere la QuickMobile!</b>Pe lângă reduceri la smartphone-uri, dispozitive smart și camere video de acțiune iată că cei de la QuickMobile includ și un accesoriu auto în campania Polul Smart de astăzi. Este vorba despre încărcătorul auto Xiaomi Mi Car pe

Pe lângă reduceri la smartphone-uri, dispozitive smart și camere video de acțiune iată că cei de la QuickMobile includ și un accesoriu auto în campania Polul Smart de astăzi. Este vorba despre încărcătorul auto Xiaomi Mi Car pe care doar astăzi îl puteți achiziționa la un preț cu 50% redus. Aflați din rândurile de mai jos care este suma de vânzare și ce ne oferă acest încărcător compact!

Xiaomi Mi CAR

În primul rând dimensiunile reduse sunt un detaliu important pe care trebuie să îl menționăm, la fel și construcția metalică. Are doar 37 grame și interfața sa implică două porturi USB cu un voltaj la input de 12-24V, respectiv un voltaj la output de 5V. Încărcarea se face la 2.4A dacă se folosește un singur port, iar la utilizare ambelor porturi puterea este de 3.6A.

Se pot încărca orice dispozitive prin intermediul cablurilor USB și după cum puteți vedea, produsul se va expedia astăzi dacă reușiți să comandați în următoarele 4 ore. Prețul afișat de către QuickMobile.ro este de numai 29,90 lei și aveți la dispoziție și extra 3% reducere dacă folosiți codul QUICK202. Puteți achiziționa încărcătorul de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×