Iată ce produse la reducere mai găsim în oferta actuală evoMAG Back 2 School! Baterie externă și smartphone numai bune pentru începutul școlii

1.306 ori
<b>Iată ce produse la reducere mai găsim în oferta actuală evoMAG Back 2 School! Baterie externă și smartphone numai bune pentru începutul școlii</b>Sunt ultimele două zile de reduceri Back 2 School din campania evoMAG.ro și asta înseamnă că trebuie să vă grăbiți dacă doriți să  prindeți produsele mult dorite. Această promoție reprezintă o ocazie numai bună de a vă pune la punct cu produsele ce

Dacă încă nu ați aflat despre campaniaevoMAG Back 2 School, atunci trebuie să știți faptul că ne aflăm în ultimele 2 zile de reduceri - motiv pentru care ar trebui să vă grăbiți dacă vreți să beneficiați de produse la prețuri speciale. Într-o serie de articole anterioare v-am prezentat câteva recomandări precum laptop-uri, telefoane cu preț accesibil, imprimante sau chiar și un e-book reader numai bun pentru citit romanele date la școală. Să vedem deci ce am găsit astăzi!

Acumulator extern Asus ZenPower 10050 mAh - 85 lei

Asus ZenPower 10050 mAh

O baterie externă este foarte utilă indiferent de locația unde ne află și evoMAG ne propune modelul ASUS ZenPower la suma de doar 85 lei! Vine cu o capacitate de 10050 mAh și asta înseamă că vă veți putea încărca telefonul complet de minim 3-4 ori asta în funcție și de bateria pe care smartphone-ul vostru o adoptă.

Are un port USB, iar voltajul de intrare este de 5V 2A și cel de ieșire de 5A 2.4A. Se oferă și un indicator LED, iar modelul de față vine pe albastru.

Prăjitor de pâine Zass ZST 10 RL - 99 lei

Zass ZST 10 RL

Dimineața înainte de plecarea la școală este nevoie și de un mic dejun copios de unde pâinea prăjită nu prea lipsește. Noroc că retailerul de față are în oferta actuală și un prăjitor de pâine la preț foarte accesibil. Este vorba despre Zass ZST 10 RL, un produs ce costă doar 99 lei și care vine în varianta de culoare roșie.

Puterea este de 850W, poate prăji două felii de pâine simultan și avme parte de funcții speciale precum reîncălzire, decongelare, anulare sau oprire automată. Există de asemenea și o tăviță pentru frimituri.

Nokia 3 - 599 lei

Nokia 3

Nu în ultimul rând avem și o sugestie de smartphone de buget pentru un școlar de gimnaziu să spunem, telefon numit Nokia 3 și vândut pentru suma de doar 599 lei. Dacă vă amintiți, am văzut de curând un test de rezistență realizat de către Jerry Rig acestui telefon și se menționa atunci faptul că rezistența este un punct forte al dispozitivului. Vine cu o ramă metalică solidă ceea ce îl face ideal pentru un elev care mai aruncă de colo colo telefonul și care este mai puțin grijuliu cu device-ul din buzunar.

Ca dotări acest telefon ne oferă un display IPS LCD de 5 inch cu rezoluție HD, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB de RAM și 16 GB de stocare flash. Aduce și conectivitate 4G LTE, slot dual-SIM, o cameră foto principală de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

După cum vedeți, recomandările de astăzi sunt unele de buget și oferta evoMAG include mult mai multe produse, motiv pentru care vă sugerăm să verificați întreaga listă de reduceri de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×