Revoluția Prețurilor eMAG are loc în perioada 19 - 21 septembrie; iată un smartphone arătos, un laptop bine echipat și o consolă ediție limitată

1.575 ori
<b>Revoluția Prețurilor eMAG are loc în perioada 19 - 21 septembrie; iată un smartphone arătos, un laptop bine echipat și o consolă ediție limitată</b>Încă de ieri seară v-am sugerat să vă pregătiți pentru campania Revoluția Prețurilor pe care eMAG o desfășoară în perioada 19 - 21 septembrie și care ne aduce reduceri interesante pentru o gamă largă de produse. Noi am ales 3 astfel de dispozitive

Așa cum v-am anunțat ieri seară în cadrul articolului din seria Turul Magazinelor, cei de la eMAG desfășoară în perioada 19 - 21 septembrie o nouă campanie de reduceri marca Revoluția Prețurilor. Ni se promit discount-uri de până la 60% la o gamă largă de produse, dar ca de fiecare dată aceste reduceri sunt aplicate asupra prețurilor standard, așa că vă recomandăm să comparați prețurile înainte de a achiziționa ceva, asta pentru a vă asigura că faceți o afacere bună. 

În rândurile de mai jos veți găsi 3 dintre produsele atractive pe care noi le-am găsit în oferta actuală eMAG, fiind vorba despre un smartphone de buget arătos, despre un laptop multimedia cu capabilități de gaming și despre o consolă ce vine în ediție limitată!

Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017)

Acest smartphone numit Samsung Galaxy A3 (2017) vă este cu siguranță cunoscut, asta pentru că l-am testat și noi chiar aici pe Mobilissimo în urmă cu ceva timp. Este un telefon compact și arătos pe deasupra, unul ce ne-a impresionat printr-o baterie fantastică, un ecran luminos și printr-o cameră de calitate. Primiți și certificare pentru rezistență la apă și praf, iar prețul de 1.099 lei este unul potrivit.

ASUS A550VX-XX326D

ASUS A550VX-XX326D

Pe lista noastră se află și laptop-ul ASUS A550VX-XX326D, un produs vândut pentru suma de 2.699 lei. Este un notebook multimedia ce poate fi utilizat la fel de bine și pentru gaming, asta pentru că oferă un procesor quad-core Intel Core i7-6700HQ și o soluție grafică dedicată GeForce GTX 950M de 2 GB. Are un display HD de 15.6 inch, 1 TB de stocare și vine cu Free DOS așa că puteți instala orice OS pe el.

Sony PlayStation 4 Slim Ediție limitată

Sony PlayStation 4 Slim

Pentru gamerii de consolă avem drept recomandare modelul Sony PlayStation 4 Slim ce vine într-o ediție limitată pe argintiu și cu două controllere DualShock 4 V2 la pachet. Dimensiunile sale reduse îl fac perfect de pus chiar și sub televizor, iar cunoscătorii vor ști că Sony oferă numeroase titluri exclusive pe această consolă, cel mai recent exemplu fiind Uncharted Lost Legacy. Costă 1.499 lei și aflați că este disponibil și pe auriu.

Cam acestea sunt produsele care ne-au atras atenția astăzi și în cazul în care căutați altceva, aveți aici întreaga listă a reducerilor eMAG Revoluția Prețurilor!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×