Va supraviețui Nokia 3 testelor de rezistență marca JerryRigEverything? Aflăm astăzi răspunsul!

1.250 ori
<b>Va supraviețui Nokia 3 testelor de rezistență marca JerryRigEverything? Aflăm astăzi răspunsul!</b>Produsele Nokia cu Android au început să ajungă și pe masa de teste a celebrului youtuber JerryRigEverything, teste ceva mai diferite decât cele de performanță sau cameră. Vorbim despre un adevărat proces de tortură prin care telefoanele trec

Cel mai nou smartphone care a trecut prin testele de tortură marca JerryRigEverything este chiar Nokia 3, cel mai accesibil model cu Android din gama producătorului finlandez pe anul 2017. Acesta a primit și un review de la noi chiar de curând și acolo apreciam faptul că deși telefonul este unul din zona de buget, se oferă o construcție relativ solidă asta grație ramei metalice ce la drept vorbind parcă dă și un feeling premium.

Nokia 3

Revenind la testele de rezistență realizate lui Nokia 3, vedem rând pe rând cum telefonul este zgâriat, ars cu bricheta și într-un final îndoit. Ca mai toate smartphone-urile actuale și acest model de buget Nokia dispune de protecție Gorilla Glass, fără a fi specificată totuși ce versiune este folosită de către producător. Semnele încep a se observa de la nivelul 5, iar la 6 deja rămân urme serioase - cam acesta fiind pragul la care mai toate panourile de ecran se zgârie.

Nokia 3

Spatele este din policarbonat precum știam, iar aici ni se confirmă că rama este într-adevăr fabricată din aluminiu. Pixelii ecranuluI IPS se vor înegri după doar 10 secunde, dar o veste bună este aceea că revin în scurt timp la starea inițială după expunerea la căldură. În final ne este prezentat și testul de îndoire peste care telefonul trece cu brio mulțumită ramei metalice. Spre deosebire de alte telefoane vedem că aici nici panoul frontal și nici cel din spate nu ies în afara carcasei.

Per total Nokia 3 este numit de JerryRigEverything drept un telefon durabil, unul pentru care totuși recomandă folosirea unei huse pentru protejarea camerei foto din spate care este acoperită de material plastic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×