GearBest are noi reduceri aplicate în zona smartphone; Xiaomi Mi Note 2 acum la 289.99 dolari

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.073 ori
<b>GearBest are noi reduceri aplicate în zona smartphone; Xiaomi Mi Note 2 acum la 289.99 dolari</b>În această zi de luni cei de la GearBest ne propun câteva reduceri noi asociate unui număr de 3 smartphone-uri cu dotări și design atractiv ce pot fi achiziționate la prețuri speciale. Printre ele se află și phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 care poate

Săptămâna debutează cu reduceri din partea retailerului chinez GearBest care ne propune o serie de promoții pentru 3 dintre cele mai interesante smartphone-uri aflate în stocul său. Este vorba despre Xiaomi Mi A1, Xiaomi Mi Note 2 și OnePlus 5 în versiunea cu 8 GB RAM. Detalii despre prețurile și cupoanele de discount asociate fiecărui terminal în parte aflați din rândurile de mai jos!

Xiaomi Mi A1

Xiaomi Mi A1

Sunt sigur că ați mai auzit menționat acest telefon, asta pentru că nivelul de interes din jurul său este la cote înalte. Este primul smartphone Xiaomi fără MIUI la bord, produs ce adoptă platforma Android One. Primim astfel o interfață aproape stock și promisiunea unor update-uri rapide. Folosind codul promoțional xiaomia1six veți putea achiziționa modelul Rose Gold la suma de 226.99 dolari.

Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2

Pe lista retailerului se află astăzi și phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 ce primește un discount ca urmare a debutului noului model. Acesta se remarcă prin display-ul OLED de 5.7 inch cu margini curbate, prin procesorul quad-core Snapdragon 821 și prin bateria generoasă de 4070 mAh. Se oferă și o cameră foto principală de 22 mpx, încărcare rapidă și suport pentru benzile LTE Globale. Costă 289.99 dolari dacă folosiți codul note2tw.

OnePlus 5 (8 GB RAM)

OnePlus 5

Nu în ultimul rând GearBest ne propune un discount pentru smartphone-ul OnePlus 5 în varianta cu 8 GB RAM și 128 GB de stocare ce sosește pe argintiu. Apropo de acest telefon, dacă veți intra pe site-ul oficial oneplus.net veți remarca faptul că nici o variantă nu mai poate fi comandată în acest moment, semn că producția terminalului a fost oprită sau că urmează lansarea unui succesor. Dacă folosiți codul oneplus5grey îl achiziționați la suma de 529.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×