Căștile Best KZ ED pot fi achiziționate pentru doar 4.66 euro de pe Cafago.com; au design modern și driver de 7mm

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.078 ori
<b>Căștile Best KZ ED pot fi achiziționate pentru doar 4.66 euro de pe Cafago.com; au design modern și driver de 7mm </b>Astăzi retailerul chinez Cafago.com ne propune achiziția unei perechi de căști in-ear numit Best BZ ED pentru suma de doar 4.66 euro. La acest preț nu sunt prea mari așteptări atunci când ne gândim la niște căști, dar cumva modelul de față

Cafago are pentru voi o nouă ofertă astăzi, zi în care livrează un cod promoțional de reducere pentru căștile in-ear numite Best KZ ED Special Edition. Folosind cuponul L3478V în secțiunea de comandă veți putea achiziționa acest produs pentru suma de doar 4.66 euro până pe data de 28 februarie. Se remarcă atât prin design-ul modern pe care îl adoptă, cât și prin capabilitățile acustice despre care aflați în continuare.

Best KZ ED Special Edition

Potrivit producătorului, aceste căști de tip in-ear vin cu un driver dinamic de 7 mm pentru un sunet mai calitativ și oferă o frecvență de răspuns cuprinsă între 20 și 20000 Hz. Impedanța este de 16 ohm, iar sensibilitatea ajunge la un nivel de 108 dB (+/- 3dB). Conectorul de 3.5 mm este placat cu aur și după cum se poate vedea prin intermediul imaginilor de aici, se oferă un cablu de tip material ce promite extra rezistență.

Best KZ ED Special Edition

Greutatea lor este de numai 17 grame și sunt compatibile cu orice smartphone, tabletă sau mp3 player care dispune de un port audio de 3.5 mm. O caracteristică interesantă este cea a marcării căștilor stânga-dreapta cu albastru, respectiv roșu - modalitate prin care veți știi întotdeauna că introduceți casca potrivită în ureche.

Best KZ ED Special Edition

Căștile Best KZ ED pot fi achiziționate de pe Cafago.com la suma de 4.66 euro folosind cuponul de mai sus și aflați că retailerul vinde în această perioadă și un telefon rugged la preț special. Este vorba despre NOMU S10, telefon ce poate fi al vostru pentru suma de 119.49 euro dacă folosiți codul promoțional L020EU în secțiunea de comandă până la sfârșitul lunii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×