Căștile Xiaomi Capsule sunt vândute acum pentru doar 8.9 dolari de către retailerul chinez Cafago.com

1.156 ori
<b>Căștile Xiaomi Capsule sunt vândute acum pentru doar 8.9 dolari de către retailerul chinez Cafago.com</b>Dacă încă nu sunteți pregătiți de trecerea la căștile wireless, aveți încă alternative interesante pe piață și asta la prețuri foarte bune. Din partea retailerului chinez Cafago.com primim astăzi un cod promoțional pentru căștile Xiaomi Capsule

Din partea retailerului chinez Cafago.com primim astăzi un cupon de reducere pentru căștile Xiaomi Capsule, headset de tip in-ear ce se remarcă prin calitatea audio oferită și chiar și prin design. Folosind codul OCPA365 ce este valabil până la data de 20 noiembrie aveți posibilitatea de achiziție a acestui produs pentru suma de doar 8.9 dolari, ceea ce înseamnă aproximativ 35 lei - asta pentru că nu avem de plătit taxe vamale sau TVA.

Xiaomi Capsule

Acest headset Xiaomi Capsule oferă și durabilitate, având un cablu din fibră specială și un design mai deosebit al celor două căști ce vor fi introduse în urechi - oferindu-se astfel o calitate mai bună a sunetului se pare. Vin desigur cu port 3.5 mm, cu microfon și cu o lungime a cablului de 1.25 metri. 

Xiaomi Capsule

Frecvența de răspuns este cuprinsă între 20-20000Hz, iar impendanța este de 32 ohm. Puterea oferită este de 5mW, iar un lucru bine de știut este că greutatea acestor căști este de numai 14 grame. Sunt compatibile cu telefoanele Android și iOS, dar în cazul iPhone-urilor butoanele de volum de pe telecomanda dedicată nu vor funcționa după cum ne anunță chiar producătorul.

Prețul este foarte atractiv și dacă Xiaomi Capsule v-au atras atenția, le găsiți aici pe Cafago.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×