Cea mai nouă campanie GearBest vizează gamerii; avem monitoare curbate, tastaturi mecanice și SSD-uri la preț bun!

1.634 ori
<b>Cea mai nouă campanie GearBest vizează gamerii; avem monitoare curbate, tastaturi mecanice și SSD-uri la preț bun!</b>Cei de la GearBest.com își continuă campaniile promoționale și astăzi descoperim oferta asociată produselor din zona de gaming, 3 dintre acestea fiind prezentate și de noi în rândurile de mai jos. Găsiți aici totul de la monitoare curbate, la tastaturi

Retailerul chinez GearBest.com a dat de curând startul unei campanii speciale ce vizează gamerii, promoție prin care ni se oferă reduceri foarte atractive la echipamentele menite să compună un setup numai bun pentru sesiunile de jocuri video. Găsim aici de la nelipsitele tastaturi mecanice, la monitoare curbate, căști de gaming și până la memorii de stocare SSD la prețuri cu adevărat interesante. Noi am ales 3 dintre aceste produse și aflați mai multe despre ele în rândurile următoare!

1. Tastatură mecanică Motospeed Inflictor CK104

Motospeed Inflictor CK104

Plătind suma de 43.99 dolari puteți achiziționa din oferta actuală GearBest și tastatura mecanică Motospeed Inflictor CK104, model care dispune de 9 tipuri de efecte luminoase ce pot fi schimbate doar prin apăsarea butoanelor FN + INS. Este oferită și posibilitatea de customizare a culorilor prin intermediul unei aplicații software și avem aici la dispoziție un număr de 104 taste cu răspuns rapid de 3ms.

Ni se promite și o rezistență sporită și aflați că interfața este una USB 2.0, așadar avem de-a face cu o tastatură cu fir a cărui lungime este de 1.65 metri. Producătorul promite o durată de viață de până la 50 milioane de apăsări ale tastelor și un lucru bun de știut este acela că avem aici tehnologia anti-ghosting.

2. SSD Kingston SV300 120 GB

Kingston SV300

Pentru ca jocurile voastre să ruleze în condiții optime este necesar și un SSD precum acest model numit SV300 și produs de către firma Kingston. Produsul oferă interfață externă SATA, o capacitate de 120 GB și aflați că mărimea este de 2.5 inch. Din câte aflăm, viteza maximă de citire este de 6 GB/secundă și în cazul în care vă întrebați, acest SSD poate fi integrat de minune atât pe un desktop, cât și pe un laptop.

Cântărește numai 54 grame și prețul afișat de către retailerul chinez este de 66.99 dolari, cu 100 lei mai puțin decât sumele practicate pe plan local. Există și o variantă de 240 GB ce poate fi achiziționată pentru 90 dolari.

2. Monitor curbat TCL T24M6C 23.6 inch

TCL T24M6C

Nu în ultimul rând avem pe lista de recomandări și monitorul curbat TCL T25M6C de 23.6 inch care va transforma experiența de gaming într-una mai imersivă decât în mod normal. Rezoluția acestui panou este una Full HD de 1920 x 1080 pixeli și imaginile vor fi afișate aici în format 16.9. Dacă sunteți interesați de detalii tehnice exacte, aflați că această curbură a monitorului are un nivel de R1800.

Design-ul este unul modern după cum puteți remarca din imaginea de mai sus și suntem informați că grosimea monitorului este de doar 9.9 mm. Produsul suportă conectori D-Sub (VGA), vine cu două porturi HDMI și rata de refresh este de 60Hz - nu tocmai ideal, dar ținând cont de preț suntem mulțumiți.

Monitorul costă 166.99 dolari la GearBest.com și de aici puteți verifica și toate celelalte produse din oferta actuală! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×