TomTop are reduceri pentru gameri! Tastaturi mecanice, căști audio și chiar plăci video se află în ofertă

712 ori
<b>TomTop are reduceri pentru gameri! Tastaturi mecanice, căști audio și chiar plăci video se află în ofertă</b>Retailerul chinez TomTop.com ne aduce în aceste zile o campanie specială pentru gameri, ofertă ce include de toate de la tastaturi mecanice și periferice, până la plăci video sau headset-uri audio. Există chiar și soluții de stocare SSD

Chiar la început de săptămână cei de la TomTop vin în întâmpinarea gamerilor cu oferte speciale, pe lista magazinului fiind prezente periferice, plăci grafice, căști audio dar și soluții de stocare SSD sau HDD. Este o ocazie potrivită pentru cei care vor să aducă un upgrade setup-ului de gaming, fie că este vorba despre un nou mouse cu DPI uriaș pentru jocurile preferate, fie de o tastatură menită să ne conducă spre victorie.

Mouse gaming Kingston HyperX Pulsefire

Kingston HyperX Pulsefire

Dacă un nou mouse de gaming este ceea ce căutați, atunci modelul HyperX Pulsefire de la Kingston poate fi o alegere perfectă. Acesta oferă până la 3200 DPI și este echipat cu un senzor Pixart PMW3310. Este oferit cu 6 butoane și ni se promite aici o durată de viață de până la 20 milioane de click-uri. Cablul său are terminație USB 2.0 și aflați că greutatea este de 120 grame. Costă acum 49.99 dolari!

Tastatură mecanică A-JASS AK60

A-JASS AK60

Avem pe listă și o tastatură mecanică mai specială, model intitulat A-JASS AK60 și echipat cu 110 taste. Este o tastatură iluminată și după cum vedeți în imaginea de mai sus, simbolurile de pe taste sunt plasate cumva pe margini și nu deasupra ca pe o tastatură clasică. Este o modalitate interesantă de prezentare și aflați că durata de viață a tastelor este de 50 milioane apăsări. Prețul său este de 76.99 dolari.

Pentru mai multe reduceri puteți consulta oferta TomTop.com de aici, ofertă în care sunt incluse o grămadă de produse cu raport preț-specificații atractiv!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×