Acer Iconia One 10 (B3-A30): Conectivitate standard, plusează la microUSB

Autor:  | Publicat în:  Acer 480 ori
<b>Acer Iconia One 10 (B3-A30): Conectivitate standard, plusează la microUSB</b>Acer Iconia One 10 (B3-A30) se prezintă cu strictul necesar la capitolul conectivitate şi mă refer aici la port microUSB, WiFi a/b/g/n şi Bluetooth 4.0. Nu avem NFC, dar avem jack audio şi slot microSD. Nu discutăm de radio FM pentru că nimeni nu are..

Acer Iconia One 10 (B3-A30) se prezintă cu strictul necesar la capitolul conectivitate şi mă refer aici la port microUSB, WiFi a/b/g/n şi Bluetooth 4.0. Nu avem NFC, dar avem jack audio şi slot microSD. Nu discutăm de radio FM pentru că nimeni nu are pretenţii de aşa ceva pe tabletă.

Avem două porturi microUSB

M-a intrigat şi faptul că avem două porturi microUSB, unul teoretic pentru încărcare şi unul pentru transferuri de date. În ciuda teoriei am realizat transferuri cu ambele fără probleme. Viteza de descărcare a aplicaţiilor prin WiFi a fost rezonabilă şi nu am resimţit timpi prea lungi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×