Cele mai haioase căutări de pe eMAG.ro în 2016 sunt de-a dreptul criminale: de la "ruter oaierles 3d" la "manele cu hello kitty"

8.450 ori
<b>Cele mai haioase căutări de pe eMAG.ro în 2016 sunt de-a dreptul criminale: de la "ruter oaierles 3d" la "manele cu hello kitty"</b>Acest sfârșit de an 2016 ne aduce din parte celor de la eMAG și un top al celor mai haioase căutări de pe eMAG.ro, unele dintre ele fiind cu adevărat amuzante. De la router oaierles 3D și până la capcane pentru dihori, toți acești termeni au fost găsiți

Pentru că e final de an, e momentul retrospectivelor şi eMAG.ro a decis să treacă în revistă toate căutările realizate pe site-ul lor. Inevitabil căutările au inclus şi typo-uri şi termeni complet trăzniţi sau amuzanţi de căutare, iar listele de mai jos sunt de-a dreptul criminale. Am râs la ele cu gura deschisă, cu lacrimi şi cu hăhăială, deci hai să vedem ce e aşa amuzant.

eMAG

Întâi şi întâi aflaţi că au fost efectuate 142 de milioane de căutări pe eMAG.ro în ultimele 12 luni, cel mai căutat termen fiind "Samsung", apoi "iPhone" şi apoi "Telefon". Cumva "Pampers" s-a strecurat şi el în top 10. Intrăm apoi în zona halucinantă, cu cea mai... fonetică colecţie de termeni de căutare şi anume "ruter oaierles 3d". Toate ca toate, dar 3D?!

eMAG

Cineva a căutat şi "sidi jocuri", care e mai grav în ideea că mai există CD-uri cu jocuri în 2016 de vânzare. Ce să mai spunem de "veoză" sau "hastece oan"?! Una dintre preferatele mele a fost "manele cu Hello Kitty", dar nici "husă cu veveriţă cu dinţii scoşi pe afară" nu se lăsă mai prejos. Din păcate nu am găsit manele cu Hello Kitty nici măcar pe Google, deci vom rămâne în întuneric şi în tristeţe pe vecie, fără aşa o formă de artă. Cât despre veveriţa aceea, bănuiesc că persoana respectivă cauta o husă cu "I Am Weasel" probabil.

eMAG

La typo avem "Need for Peed" şi neinteligibilul "rachetă tenis babaolat". Lucrurile devin SF când ne uităm la categoria "Viaţa Satului", cu căutări pentru "Vaci de vânzare Vaslui", "accesorii pentru găini" sau "tester pentru gard electric". Vă las cu alte căutări nebunesc de haioase mai jos şi hai să ne descreţim cu toţii frunţile în prag de Crăciun.

eMAG

eMAG

eMAG

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×