Elephone oferă noi detalii despre flagshipul S8, care va sosi în 2017: cameră duală, rată de refresh de 120 FPS şi multe altele

1.910 ori
<b>Elephone oferă noi detalii despre flagshipul S8, care va sosi în 2017: cameră duală, rată de refresh de 120 FPS şi multe altele</b>Noul telefon pregătit de către chinezii de la Elephone se numește S8, smartphone care ne va încânta și cu o cameră foto duală, asta pe lângă design-ul cu adevărat spectaculos. Compania producătoare decide ca astăzi să ne ofere ceva informații în plus

Elephone S8 este un telefon cu design arătos şi care a primit multiple teasere în ultimele luni, care menţionau şi prezenţa unui puternic procesor MediaTek Helio X27 la bord. Acum aflăm extra detalii despre terminal, pe măsură ce ne pregătim de debutul sau din 2017.

Elephoen S8

Majoritatea noutăţilor se învârt în jurul performanţei acestui terminal, care ar urma să vină cu o cameră duală, menţionată doar drept "suportată de Helio X27", dar nouă ni se pare un indiciu clar cu privire la optica acestui model. Va fi un senzor color şi unul monocrom inclus aici, iar S8 ar trebui să ofere şi suport pentru refresh de până la 120 FPS pe ecran şi scrolling responsiv pe pagini web şi hărţi.

Folosind un sistem tri cluster, procesorul poate asocia sarcinile simple unui cluster de core-uri, iar cele mai complexe vor fi realizate de celelalte clustere. Pe partea de gaming avem un GPU ARM Mali T880 MP4, care ar trebui să facă jocurile să arate excelent, indiferent dacă vor fi proaspăt lansate în 2017 cu cel mai nou Unreal Engine. Pe lângă puterea de procesare, Elephone S8 are şi un ecran edge to edge, care acoperă aproape întreaga suprafaţă frontală a terminalului.

Avem şi un panou din sticlă curbată în faţă şi aparent unul şi în spate, iar acest nou venit se poziționează ca rival pentru Xiaomi Mi MIX la capitolul look. Să vedem şi la preţ va fi disponibil acest smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×