De Ziua Națională eMAG vine cu reduceri de până la 40%! Campania începe mâine și ține o săptămână

2.070 ori
<b>De Ziua Națională eMAG vine cu reduceri de până la 40%! Campania începe mâine și ține o săptămână</b>Ca în fiecare an cei de la eMAG ne oferă și reduceri de Ziua Națională, promoția de acum urmând a debuta chiar de mâine 28 noiembrie. Ne sunt promise reduceri de până la 40% și ținând cont de istoricul acestui retailer, ar trebui să ne așteptăm

Cu toate că cei de la eMAG nu și-au onorat toate comenzile înregistrate de Black Friday (informație ce o puteți afla chiar din comentariile lăsate de clienți la postările companiei de pe Facebook), iată că se pregătește deja o altă campanie promoțională. Este vorba despre oferta de Ziua Națională pe care eMAG o va promova sub denumirea de "Marea Unire a prețurilor Mici".

Ni se promit reduceri de până la 40% pentru o gamă variată de produse și ținând cont de istoricul acestui retailer, atunci multe dintre achiziții vor fi însoțite și de vouchere cu extra reducere ce pot fi utilizate la comenzi ulterioare. Așteptăm să vedem ce oferte ne propune acest retailer mâine dimineață când se va da startul cel mai probabil.

Dacă încă nu aveți un cont de utilizator pe eMAG, ar fi bine să vă faceți unul de pe acum pentru a nu mai zăbovi mâine timpul și cu procesul de a completa datele personale și adresa de livrare. Oferta de 1 decembrie va fi afișată aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×