Campania eMAG de Paște are loc până pe 9 aprilie cu reduceri de până la 50% și cadouri tematice

1.101 ori
<b>Campania eMAG de Paște are loc până pe 9 aprilie cu reduceri de până la 50% și cadouri tematice</b>Cei de la eMAG desfășoară în aceste zile și o campanie specială de reduceri cu ocazia sărbătorilor de Paște, promoție ce are loc până la data de 9 aprilie. Ni se promit discount-uri de până la 50% la o gamă variată de produse, cât și cadouri

În situația în care vă aflați în căutarea unor cadouri de Paște sau pur și simplu vreți să aduceți câteva upgrade-uri casei voastre, promoția actuală eMAG v-ar putea oferi câteva sugestii interesante. Se promit aici reduceri de până la 50%, iar pe lângă produsele clasice există și pachete de cadouri tematice pe care le puteți găsi în pagina principală a campaniei ce are loc până la data de 9 aprilie.

Ca de fiecare dată sunt incluse aici o mulțime de produse sortate în funcția de categoria din care fac parte, la loc de cinste fiind smartphone-urile, televizoarele, dar și gadget-urile. Avem purtabile, accesorii, ba chiar și produse din zona de gaming dacă vă pasionează acest domeniu.

Vă recomandăm ca înainte de achiziția produsului vizat să comparați prețurile practicate și de către ceilalți retaileri de pe plan local pentru a vă asigura că faceți o afacere bună și că economisiți bani. Întreaga oferă eMAG poate fi consultată de aici, iar mai jos aveți câteva dintre produsele care ne-au atras personal atenția:

  • Huawei Mate 10 Pro 128 GB - 3.299 lei
  • Baterie externă Asus ZenPower 10.050 mAh - 89 lei
  • Soundbar LG SJ4, 300W - 749 lei
  • TV Philips 43PFT4112/12, FHD, 108 cm - 1.299 lei
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×