Turul Magazinelor #337: HTC U Play la reducere uriaşă faţă de debut, cameră video Mio la preţ bun şi boxe Genius care sparg pereţii

1.854 ori
<b>Turul Magazinelor #337: HTC U Play la reducere uriaşă faţă de debut, cameră video Mio la preţ bun şi boxe Genius care sparg pereţii</b>Pornim noua săptămână cu gândul tot la reduceri bineînțeles și vă propunem în Turul Magazinelor de astăzi o serie de produse care cu siguranță vă vor atrage atenția. În primul rând avem smartphone-ul HTC U Play care se vinde acum

Azi avem reduceri deluxe ca să zic aşa, pentru produse faţă de care ai putea trăi binemersi, dar cu care te răsfeţi uneori. Poţi trăi fără Boxe Genius de mulţi watti, fără un glob cu levitaţie magnetică sau un cap de dus cu LED-uri. Pe de altă parte avem şi o reducere foarte bună pentru HTC U Play, preţ excelent pentru o cameră de automobil şi un new entry GoPro la Quickmobile.ro.

1. HTC U Play

HTC U Play

Atunci când HTC U Play a fost anunţat în ianuarie în România, preţul său era de 2400 de lei. Să îl vedem acum la un preţ de mai bine de 2 ori mai mic la Cel.ro e şocant. Este un terminal arătos, care oferă reflexiile speciale ale carcasei din sticlă a lui HTC U11, dar într-un format mai compact. Camera de 16 MP nu e rea deloc, mai ales că ştie şi filmare 4K şi pentru selfie avem tot o cameră de 16 MP. Are procesor MediaTek Helio P10, iar în mod surprinzător camera principală are şi OIS.

2. Camera video auto Mio MiVue C310

Mio MiVue C310

Cine nu vrea să îşi cumpere o cameră auto no name şi e în căutarea unui brand, poate apela la un model Mio. Acesta a fost un gigant al GPS-urilor auto şi livrează acum o cameră cu ecran LCD de 2.3 inch şi captură video HD. Costă doar 229 lei la evoMAG.ro şi va filma eventualele accidente şi întâmplări de pe carosabil. Are şi funcţie de partajare pe Facebook şi YouTube şi se conectează la o aplicaţie desktop numită MiVue Manager.

Oferă unghi de filmare de 110 grade, are stocare mircoSD şi cântăreşte doar 63 de grame.

3. Boxe Genius SW-HF5.1 6000

Boxe Genius SW-HF5.1 6000

Pe la începutul anilor 2000, toată lumea îşi dorea boxe Genius. Acum au apărut pretenţii mai mari şi branduri mai bine promovate de departamentele de marketing, dar Genius tot rămâne undeva sus cu calitatea. Ca atare boxe de lemn şi cu output de 200W la doar 584 lei mi se pare un chilipir la Cel.ro. Sunt boxe active, cu surround 5.1, 5 sateliţi de 20W şi subwoofer de 100W. Design-ul pe bază de lemn e arătos şi old school.

4. GoPro Hero 6

GoPro Hero 6

Cea mai nouă camera GoPro, modelul Hero 6 tocmai a intrat în oferta Quickmobile.ro. Costă 2599 lei şi suportă evident captură video 4K, fotografiere la 12 MP şi are frame rate maxim de 60 FPS. Oferă şi un Night Mode, captură widescreen video şi HDR. Face şi timelapse-uri şi are conexiune WiFi şi Bluetooth. Unul dintre marile sale atuuri este chip-ul GP1, care îi oferă de 2 ori performanţa lui Hero5, conform producătorului.

Ştie să filmeze şi slow mo la 1080p la 240 FPS. Are şi plusul scufundării în apă până la 10 metri fără daune. Suportă input touch pe micul său ecran.

5. Glob pământesc ce levitează

Glob pământesc ce levitează

Îmi imaginez că un supervillain dintr-un film cu James Bond ar avea musai nevoie de aşa ceva, dar nu strică nici omului de rând. Acest glob pământesc costă 55.99 dolari la GearBest.com şi ar fi fascinant de prezentat la o oră de geografie. Pluteşte în aer prin levitaţie magnetică şi are şi iluminare LED fistichie albastră. Este de tip plug and play, fără vreun setup sau instalare complexă. E o veioză modernă excelentă pentru noapte şi are o lumină albastră liniştitoare.

6. LED pentru duș

LED pentru duș

Cu doar 7.10 dolari (plus inca 2 dolari pentru livrare) la TomTop.com puteţi obţine un set de mecanisme LED de ataşat la capul de duş, pentru o baie mai trăznită. Dacă veţi cânta la duş, vă veţi simţi ca la un concert, înconjurat de reflectoare. Suportă temperaturi ridicate şi evident nu are nici o problemă cu contactul cu apă. Un cap de duș cu iluminare fistichie practic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×