eMAG reciclează unele promoții din perioada Black Friday în noua campanie "Marea Unire a Prețurilor Mici"

1.995 ori
<b>eMAG reciclează unele promoții din perioada Black Friday în noua campanie "Marea Unire a Prețurilor Mici"</b>Din păcate pentru cei care mai așteptau ca eMAG să aducă reduceri ceva mai atractive pe final de an, nu avem vești prea bune asta raportat la campania de 1 Decembrie. La prima vedere pare că retailerul a reciclat câteva din promoțiile

După cum probabil ați aflat deja, începând de astăzi și până pe data de 4 decembrie, eMAG organizează o nouă campanie de reduceri intitulată "Marea Unire a Prețurilor Mici". Ni se promit aici reduceri de până la 40% cu această ocazie și spre deosebire de anii trecuți când de 1 decembrie eMAG ne oferea la cumpărăturile realizate și extra vouchere cu discount pentru achiziții ulterioare, iată că acum se renunță la această practică dintr-un motiv sau altul.

eMAG

Printre ofertele propuse nu putem să nu remarcăm și unele promoții reciclate din campania de Black Friday, un exemplu fiind Huawei P9 la 1.299 lei (stoc epuizat între timp) sau Huawei P10 la 1.899 lei. În rest prețurile sunt obișnuite, ba chiar similare cu cele practicate de alți retaileri în acest moment astfel că vă recomandăm să comparați bine sumele la care se vinde produsul dorit pentru a face o alegere potrivită.

E drept că retailerul spune de fiecare dată faptul că reducerile sunt aplicate prețurilor standard la care produsele ajung în portofoliu, dar nu este o practică tocmai benefică pentru noi consumatorii. Să afișezi o reducere de 31% la Samsung Galaxy S7 și un preț inițial de 2.899 lei nu este deloc corect, dar cam pe această idee se merge în comerț.. În mod real reducerea ar fi 0% ținând cont că prețul de 1.999 lei este afișat de multă vreme pe piață.

Dacă totuși vreți să vedeți cum se prezintă oferta eMAG de Ziua Națională, o puteți accesa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×