EKEN Alfawise V50 Pro este o cameră video de acțiune accesibilă ce filmează 4K; Iată suma la care se vinde

822 ori
<b>EKEN Alfawise V50 Pro este o cameră video de acțiune accesibilă ce filmează 4K; Iată suma la care se vinde</b>Pasionații sporturilor extreme și a aventurii în general au nevoie de o cameră video de acțiune pentru a-și păstra amintirile vii, un asemenea produs pe care îl recomandăm fiind modelul EKEN Alfawise V50 Pro pe care GearBest.com îl vinde la un

Orice pasionat de sporturi extreme sau de aventură în general ar trebui să aibă o cameră video de acțiune pentru a-și păstra amintirile în format digital și chiar împărtăși peripețiile cu fanii de pe rețelele de socializare precum YouTube. Deși dispozitivele de genul ce vin din partea companiilor de renume au prețuri piperate, există și varianta achiziției de camere produse în China, modele care oferă un raport excelent preț-calitate.

EKEN Alfawise V50 Pro

Un asemenea exemplu este și modelul EKEN Alfawise V50 Pro pe care cei de la GearBest.com îl comercializează în momentul de față la un preț tare bun. Camera pe care o vedeți în imaginile de față sosește cu un procesor Ambarella A12 la pachet și cu un senzor de imagine Sony IMX258 de 13 megapixeli capabil de captură video la un unghi wide de 170 grade.

EKEN Alfawise V50 Pro

Poate filma la rezoluție 4K Ultra HD cu 30 fps-uri, la rezoluție 2.7K și 30 fps, sau la rezoluție Full HD și 60 cadre pe secundă. Unghiul wide de tip lentilă fish-eye permite surprinderea în detaliu a peisajelor, dar și cuprinderea mai multor persoane în cadru la un eveniment sportiv să spunem. Sunt incluse și numeroase accesorii la pachet după cum urmează: 1x trepied, 1x cablu USB, 1x clip, 6x suporturi, 1x suport cască, dar și o telecomandă.

Pe deasupra veți beneficia și de o carcasă waterproof ce va permite filmarea sub apă, dar și în condiții de ploaie. Bateria de la interior oferă o autonomie de până la 50 minute pentru filmare continuuă și veți putea realiza și captură de tip timelapse. Prețul acestei camere video de acțiune este de 64.99 dolari în mod normal, dar zilnic GearBest oferă 10 bucăți la suma de 59.99 dolari pentru primii care folosesc codul EKENALFAV50P.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×