Momentele speciale din vacanță merită surprinse în 4K cu ajutorul camerei video de acțiune Andoer Q3H-R

620 ori
<b>Momentele speciale din vacanță merită surprinse în 4K cu ajutorul camerei video de acțiune Andoer Q3H-R</b>Vara este anotimpul concediilor și al aventurilor, sezon plin de peripeții ce merită surprins în mare stil. De aceea o cameră video de acțiune ce filmează 4K sună a fi dispozitivul ideal pentru vacanța din această vară, o sugestie de genul sosind

Pentru că vara este anotimul vacanțelor și al peripețiilor aveți nevoie și de un dispozitiv menit să păstreze amintirile vii, o cameră video de acțiune fiind ceva ce nu trebuie să lipsească de pe listă. Pentru a ne scuti de căutare iată că cei de la Cafago vin să ne propună astăzi un asemenea dispozitiv care se bucură de o reducere atractivă, model numit Andoer Q3H-R 4K despre care aflați mai multe în rândurile următoare.

Andoer Q3H-R

Ei bine, camera de față produsă de către Andoer vine echipată cu un senzor OmniVision de 16 megapixeli ce oferă captura foto, dar și filmare la 4K 30fps, 2.7K 30fps, sau la rezoluție 1080p și 60 cadre pe secundă. Senzorul are unghi wide de 170 grade și ca moduri de captură primim time lapse, loop, slow motion cât și efecte foto precum Timed / Auto sau Drama. 

Andoer Q3H-R

Se oferă conectivitate Wi-Fi pentru asociarea cu telefonul Android sau iOS, baterie ce promite până la 90 filmare (Full HD) și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. Există și suport pentru folosirea sa pe post de cameră video auto și aflați că greutatea dispozitivului este de doar 60 grame.

Andoer Q3H-R

Mi se pare inedit că la prețul practicat se oferă o mulțime de accesorii la pachet: telecomandă, husă, carcasă waterproof, cablu USB, montură J, montură pentru bicicletă, pentru cască, 1x clip, 1x bază de fixare și multe altele pe care le vedeți reprezentate în imaginea de mai sus.

Aflați că prețul acestei camere video de acțiune este de doar 24.99 euro pe Cafago.com folosind codul promoțional L4621DY în secțiunea de comandă până la data de 5 august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×