Cafago are la vânzare o cameră video de acțiune foarte accesibilă; Filmează la rezoluție 4K!

722 ori
<b>Cafago are la vânzare o cameră video de acțiune foarte accesibilă; Filmează la rezoluție 4K! </b>Cum vremea a început să fie din ce în ce mai potrivită pentru ieșiri în natură, poate că o cameră video de acțiune este fix gadget-ul de care aveți nevoie. Fie că doriți să vă păstrați amintirile din călătorii, fie că sunteți practicant de sporturi

Primăvara și-a intrat serios în drepturi și asta înseamnă că ne petrecem din ce în ce mai mult timp în aer liber și în natură. Dacă pe lângă camping și ieșiri în parc sunteți pasionați și de mersul cu bicicleta sau de alte sporturi mai deosebite, poate că o cameră video de acțiune este ce vă trebuie pentru a vă împărtăși aventurile cu cei dragi, sau de ce nu chiar cu urmăritorii voștrii de pe YouTube.

Camera video actiune 4K

Cafago vine în ajutorul vostru printr-o ofertă specială aplicată camerei video de acțiune Best 4K, dispozitiv care după cum și denumirea sa ne sugerează, poate filma la rezoluție 4K Ultra HD. Foarte atractiv la acest model este prețul de vânzare, detaliu pe care îl veți afla la finalul articolului alături de modalitatea prin care primiți reducerea oferită de retailer.

Camera video actiune 4K

Din punct de vedere hardware, această cameră vine echipată cu un procesor Allwinner V3 și cu un senzor CMOS Sony 179A de 16 megapixeli ce permite captura foto la 16, 12, 8, 5, sau 2 megapixeli. Cât despre captura video, aceasta poate fi realizată la rezoluție 4K și 30 cadre pe secundă, la 2.7K și 30 cadre pe secundă, 1080p la 60 sau 30 fps, dar și HD la 90, 60 sau 30 fps.

Camera video actiune 4K

Ni se oferă Wi-Fi, modul Time Stamp, Rotație imagine, zoom 4x, cât și un mod dedicat pentru folosirea camerei la interiorul automobilului. Poate filma și timelapse-uri, înregistra în loop, dar și în slow-motion, iar la bord veți găsi un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și o baterie reîncărcabilă de 900 mAh. 

Camera video actiune 4K

În pachet veți găsi pe lângă cameră și un cablu USB, manual de utilizare și o carcasă waterproof. Folosind codul promo L4876D în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa această cameră pentru doar 21.66 euro până la data de 9 mai! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×