Pentru sub 30 euro găsiți acum pe Cafago.com o cameră video auto ce filmează Full HD!

1.107 ori
<b>Pentru sub 30 euro găsiți acum pe Cafago.com o cameră video auto ce filmează Full HD!</b>Din partea retailerului chinez Cafago avem astăzi pentru voi o serie generoasă de coduri promoționale, printre acestea numărându-se și un cupon asociat unui produs numai bun pentru automobilul vostru. Este vorba despre o cameră video

Astăzi retailerul chinez Cafago.com vine în întâmpinarea noastră cu un nou cod promoțional, unul asociat camerei video auto numită Best KKMoon ce este capabilă de captură video Full HD. Descoperiți din rândurile următoare care sunt principalele sale funcții și desigur prețul de comercializare, în vreme ce pe final de articol avem pentru voi o listă cu extra reduceri regăsite acum în oferta Cafago!

Camera video auto

Revenind la cameră, aflați că aceasta este ceva mai specială fiind echipată cu 3 senzori foto. Primul dintre aceștia adoptă o lentilă la 170 grade și este destinat capturii frontale, al doilea o lentilă la 120 grade și destinat capturii video la interiorul automobilului iar al 3-lea o lentilă la 140 grade ce va fi folosită pentru captura video din spate și pentru parcarea în acest mod. 

Camera video auto

Puteți alege ca două imagini în timp real să fie afișate pe ecran de la 2 dintre cele 3 camere video disponibile și aflați că dispozitivul de față dispune și de funcția de filmare automată la detectarea impactului și salvarea materialului video. Apropo de clipuri, acestea vor fi salvate în format AVI și aflați că puteți filma la rezoluție FHD (24fps), HD (30fps) sau VGA (30fps).

Camera video auto

Există un ecran de 4 inch la bord, senzor giroscop, senzor de mișcare, monitorizare parcare, dar și un microfon integrat. Are slot pentru carduri microSD și meniul este în limba engleză. Folosind codul promo L5571K1 puteți achiziționa această cameră pentru suma de doar 26.55 euro până la data de 30 noiembrie de pe Cafago.com! 

Alte reduceri:

  • Căști Bluetooth - 6.79 euro folosind codul L4940V
  • Ceas mecanic Skeleton - 23.98 euro folosind codul L2584J
  • Bec + cameră securitate FHD - 18.62 euro folosind codul L1870S
  • Smartphone Vernee V2 Pro - 214.26 euro folosind codul L039PS
  • Smartwatch ZeBlaze Thor Pro 3G - 66.19 euro folosind codul L2905J2
  • Boxă portabilă TG113 - 10.99 euro folosind codul L5165V
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×