eMAG organizează campania de reduceri Stock Busters în perioada 19-21 martie! Iată cele mai tari oferte

1.403 ori
<b>eMAG organizează campania de reduceri Stock Busters în perioada 19-21 martie! Iată cele mai tari oferte</b>În perioada 19-21 martie cei de la eMAG organizează o nouă campanie de reduceri din seria "Stock Busters", promoție ce ne aduce discount-uri de până la 50% la o gamă variată de produse. Sunt multe categorii incluse aici

În perioada 19-21 martie cei de la eMAG organizează o nouă campanie de reduceri din seria "Stock Busters", promoție ce ne aduce discount-uri de până la 50% la o gamă variată de produse. Sunt multe categorii incluse aici din care puteți alege, iar ca de fiecare dată noi vă sugerăm să comparați prețul produsului dorit cu cele practicate și de către alți retaileri, asta pentru a vă asigura că faceți o achiziție înțeleaptă. 

Gear S3 Frontier

Avem produse cu reduceri foarte atractive aici, iar un exemplu este ceasul inteligent Samsung Gear S3 Frontier pe care îl puteți achiziționa acum la suma de doar 849 lei în vreme ce alți retaileri îl vând la sume cuprinse între 1000 - 1200 lei. Acest purtabil oferă ecran Super AMOLED de 1.3 inch, procesor dual-core, Wi-Fi Bluetooth, 0.7 GB RAM și 4 GB de stocare.

Mai are și baterie de 380 mAh, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf și nelipsita suită de senzori: accelerometru, pedometru, giroscop și barometru. Are și senzor de puls iar navigarea prin meniu se poate realiza și prin rotirea inelului de deasupra cadranului. Găsiți ceasul la prețul de 849 lei, iar pentru mai multe oferte puteți accesa site-ul eMAG de aici!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×