Altex dă startul campaniei "Happy Weekend" cu reduceri atractive în perioada 29-31 martie

1.516 ori
<b>Altex dă startul campaniei "Happy Weekend" cu reduceri atractive în perioada 29-31 martie</b>Pe lângă "Noaptea Devoratorilor de Prețuri", mai avem o campanie tare îndrăgită și oferită de către Altex ocazional și anume "Happy Weekend". O asemenea promoție are loc acum în perioada 29 - 31 martie când avem posibilitatea

Pe lângă "Noaptea Devoratorilor de Prețuri", mai avem o campanie tare îndrăgită și oferită de către Altex ocazional și anume "Happy Weekend". O asemenea promoție are loc acum în perioada 29 - 31 martie când avem posibilitatea de a achiziționa produsele favorite la prețuri mai mic, oferta propusă de către retailer fiind una variată și cuprinzând produse din categorii diverse.

Xiaomi Mi Mix 3

Cele mai căutate sunt desigur smartphone-urile și veți găsi aici modele flagship sau de buget, un exemplu fiind nimeni altul decât Xiaomi Mi Mix 3 - telefon pe care l-am testat și noi aici la Mobilissimo și care acum ajunge să coste doar 2.349 lei. Are un mecanism slider pentru a contribui la un raport corp-ecran excelent, cameră duală în spate, procesor SD845 și 6 GB RAM + 128 GB de stocare în această variantă.

Apropo, este versiunea destinată pieței europene și se livrează cu adaptor european. De asemenea, trebuie ținut cont și de faptul că beneficiați de garanție pe 2 ani! Printre alte reduceri ce mi-au atras atenția se numără și consola de jocuri retro PlayStation Classic pe care o puteți achiziționa la doar 239 lei, sau uriașul TV Samsung 4K de 139 cm care costă acum 1.994 lei!

Toate reducerile pot fi accesate de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×