eMAG desfășoară campania Top Brands în perioada 12 - 14 iunie cu reduceri de până la 30%!

869 ori
<b>eMAG desfășoară campania Top Brands în perioada 12 - 14 iunie cu reduceri de până la 30%!</b>În ultima vreme cei de la eMAG nu s-au remarcat tocmai pozitiv atunci când s-a pus problema reducerilor, dar astăzi avem parte de ceva schimbări odată cu promoția din perioada 12 - 14 iunie intitulată Top Brands. Aici veți găsi vouchere speciale

Un lucru pe care l-ați observat cu toții cel mai probabil, a fost și acela că reducerile oferite de eMAG în ultimul timp nu au fost tocmai impresionante deși se promovau discount-uri care pe hârtie sunau tare bine. De astăzi totuși avem parte de o campanie mai specială în care reducerile chiar se simt raportat la prețurile anterioare - fiind vorba despre o promoție numită Top Brands ce are loc în perioada 12 - 14 iunie.

eMAG Top Brands

Veți găsi în pagina principală a campaniei categoriile de produse pentru care se aplică voucher-ul topbrands în secțiunea de comandă, acesta având valori diferite în funcție de categoria vizată. Se oferă extra reducere 5%, 10%, 15%, 25% și eventual 30% pentru obiecte vestimentare. Important de știut este că acest voucher se cumulează cu discount-urile deja aplicate pentru produse.

Mai sus puteți găsi și o listă a produselor care ne-au atras atenția prin prisma prețurilor (având aplicat voucher-ul), fiind vorba despre câteva smartphone-uri, un televizor și câteva dispozitive din zona IT&C. Puteți găsi pe lista de categorii pentru care se aplică voucher-ul mai sus menționat și electrocasnice, periferice PC, obiecte de îngrijire personală, produse din zona auto și multe altele.

Campania poate fi accesată de aici și codul promo ce trebuie introdus în secțiunea de comandă este topbrands!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×