eMAG Weekend Superstars are loc în perioada 27-28 ianuarie; se promit reduceri de până la 40%

1.327 ori
<b>eMAG Weekend Superstars are loc în perioada 27-28 ianuarie; se promit reduceri de până la 40%</b>În acest weekend retailerul eMAG.ro va organiza o nouă campanie de reduceri pentru cele mai populare produse din portofoliu, promoție ce ne promite discount-uri de până la 40%. Ofertele vor fi afișate în perioada 27 - 28 ianuarie

Aflăm astăzi faptul că cei de la eMAG.ro ne pregătesc noi reduceri în acest weekend, fiind vorba despre campania Weekend Superstars care promite discount-uri de până la 40% la cele mai vândute produse din portofoliu. Vor fi oferite telefoane, televizoare, laptop-uri, dar și electrocasnice, cosmetice sau articole auto la discount, astfel că dacă urmăriți achiziția unui produs din aceste categorii nu ar strica să verificați mâine dimineață ce propune eMAG.

Vor exista cu siguranță și câteva produse vedetă ce se vor remarca prin reduceri mai generoase, dar trebuie să fiți pe fază pentru că fix aceste dispozitive se vor vinde cel mai rapid. Nu avem detalii exacte despre prețurile ce vor fi practicate în weekend de către eMAG, dar în general mă aștept la discount-uri de la câțiva zeci de lei până la câteva sute de lei pentru acele produse din game high-end.

Vă așteptăm în secțiunea comentarii de mai jos sau pe grupul Mobilissimo de pe Facebook să ne semnalați produsele ce merită achiziționate cu această ocazie! Site-ul eMAG.ro poate fi accesat de aici!

 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×