Vodafone Smart N9 și Smart N9 Lite debutează cu panouri 18:9 și prețuri accesibile; N9 Lite rulează Android Go

1.234 ori
<b>Vodafone Smart N9 și Smart N9 Lite debutează cu panouri 18:9 și prețuri accesibile; N9 Lite rulează Android Go</b>Din partea operatorului Vodafone sosesc astăzi noi terminale sub branding propriu, fiind vorba despre modelele Smart N9 și Smart N9 Lite care se pregătesc de debutul comercial în UK. Aceste dispozitive au câteva trăsături comune, acelea fiind

Aflăm astăzi despre lansarea a două noi smartphone-uri sub branding Vodafone, fiind vorba despre modelele Smart N9 și Smart N9 Lite care se remarcă prin câteva trăsături comune precum panourile 18:9 și prețurile accesibile. Aflați din rândurile de mai jos ce ne rezervă fiecare handset în parte, cât și sumele la care acestea au fost introduse pe piața din Marea Britanie de către operatorul mobil.

Vodafone Smart N9

Primul de pe listă este Smart N9, un telefon ce vine echipat cu display HD+ de 5.5 inch, procesor MediaTek MT6739, 2 GB RAM și cameră frontală de 8 megapixeli cu bliț LED. În spate avem un snezor de 13 megapixeli care vine la rândul său însoțit de un bliț LED și la bord regăsim o baterie bunicică de 2900 mAh. Acest smartphone va fi vândut la liber pentru suma de 109 lire.

Vodafone Smart N9 Lite

În cazul lui Smart N9 Lite avem parte de un pachet hardware mai slab după cum indică și denumirea sa, telefon cu ecran HD+ de 5.34 inch, procesor MediaTek MT6739 și doar 1 GB RAM. Are o baterie de 2460 mAh, cameră selfie de 5 megapixeli și o cameră principală de 8 megapixeli. Acesta costă 85 lire și rulează Android Go.

Așteptăm ca terminalele de față să ajungă în perioada următoare și prin intermediul Vodafone România! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×