FenSens este o nouă tehnologie ce transformă banala plăcuță de înmatriculare în senzor de parcare

3.681 ori
<b>FenSens este o nouă tehnologie ce transformă banala plăcuță de înmatriculare în senzor de parcare</b>Chiar și pentru cei mai pricepuți șoferi, parcarea laterală se poate dovedi a fi o adevărată bătaie de cap în unele situații. În ajutorul nostru vin însă senzorii de parcare, aceștia fiind regăsiți pe unele automobile încă din fabrică. Există și posibilit

Senzorii de parcare sunt vitali pentru cei care vor să îşi scutească maşina de zgârieturi, ciobiri sau lovituri. Problema e că ei costa destul de mult, asta până să aflăm că există FenSens. Acest sistem transformă plăcuța de înmatriculare în senzor de parcare şi se conectează la telefon pentru extra funcţionalitate.

Creaţie a companiei FenSens, al cărei nume vine de la "fender sensor", această plăcuță specială are la interior senzori similari cu cei care costă de obicei sute de dolari. Odată ataşat respectivul accesoriu, el se conectează la telefonul iOS sau Android via Bluetooth şi permite detectarea de obiecte la o distanţă de până la 3 metri.

Astfel, vor fi trimise vibraţii şi indicaţii audio şi video către telefon, pentru o parcare optimă şi fără incidente. Bateria lui FenSens durează 5 luni, se încarcă în 2 ore şi apoi e din nou la treabă. E recomandat ca plăcuța să nu fie mai sus de 1.2 metri înălţime şi ea funcţionează ideal pe vehicule ce nu sunt mai lungi de 9 metri.

Preţul este excelent în acest moment la 149 dolari, cu o reducere early bird la 99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×