Apple cumpăra tehnologie 3D de sute de milioane de dolari din Israel

Autor:  | Publicat în:  Apple 876 ori
<b>Apple cumpăra tehnologie 3D de sute de milioane de dolari din Israel</b>Apple a ieșit din nou la cumpărături, de această dată achiziționând o companie din Israel la pretul de 345 milioane de dolari. E vorba despre PrimeSense, un producător de chipuri care oferă vizualizare 3D a obiectelor. &nbsp; PrimeSense primise...

Apple a ieșit din nou la cumpărături, de această dată achiziționând o companie din Israel la pretul de 345 milioane de dolari. E vorba despre PrimeSense, un producător de chipuri care oferă vizualizare 3D a obiectelor.

PrimeSense primise în prealabil 85 de milioane de dolari de la câțiva finanțatori din SUA și Israel, dar compania căpătase anvergură și a atras atenția Apple. Interacțiunea naturală și vizualizarea 3D sunt conceptele pe care le explorează firma, plus ideea unei "sufragerii interactive". O parte din tehnologia PrimeSense a stat în spatele a ceea ce cunoaștem azi drept Kinect, pe Microsoft Xbox.

E vorba despre tehnologia care permite unui device digital să observe un cadru în 3 dimensiuni. Ne-am întrebat în ultimii ani cum de nu se gândește nimeni să imite Wii sau Kinect pe telefon sau tableta... se pare că Apple e gata să ne dea răspunsul. Va fi aceasta tehnologie integrate oare pe un televizor Apple?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×