Gaming TV de 80 cm? Îl câştigi de la LG... şi de la Mobilissimo.ro! (Concurs)

Autor:  | Publicat în:  Concurs  Gadgets  LG 3.837 ori
<b>Gaming TV de 80 cm? Îl câştigi de la LG... şi de la Mobilissimo.ro! (Concurs)</b>Tristeţea majoră a celor cu vârste cuprinse între 7 şi 25 de ani în aceste zile e că a început şcoala, facultatea sau alte activităţi care stau în calea... gaming-ului. Ei bine noi o să vă ajutăm să vă hrăniţi hobby-ul prin intermediul unui concurs..

Tristeţea majoră a celor cu vârste cuprinse între 7 şi 25 de ani în aceste zile e că a început şcoala, facultatea sau alte activităţi care stau în calea... gaming-ului. Ei bine noi o să vă ajutăm să vă hrăniţi hobby-ul prin intermediul unui concurs desfăşurat împreună cu LG România. El vă poate aduce un televizor de gaming de la LG!

E vorba despre un televizor LG LED Game TV de 80 cm, care la retailerii locali costă între 900 şi 1100 de lei. Reţineţi că acesta nu e un smart TV, ci un model LED axat pe gaming şi având şi o telecomandă drăguţă la pachet, ce poate fi folosită pe post de joystick. Televizorul are o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, acustică Dolby şi Virtual Surround.

LG LED Game TV de 80 cm

LG Game TV vine cu 3 joculeţe care se controlează prin telecomandă cu pad analogic de control, butoane direcţionale şi butoane de acţiune. Unul dintre joculeţe e clasicul Soccer Punch, pe care îl jucăm când eram mici cu nasturi sau monede şi pe mobil îl ştim ca Soccer Stars. Celelalte jocuri sunt şi ele destul de celebre: Paper Boy şi Tiny Tanks.

Televizorul este disponibil prin eMAG.ro

În ce priveşte concursul, pentru a va putea înscrie trebuie să faceţi un selfie cu un produs LG pe care îl deţineţi şi să îl postaţi în comentarii la acest articol împreună cu o poveste legată de acel produs sau experienţa cu produsele LG. Cele mai interesante 10 comentarii de genul vor participa la marea extragere de pe 4 octombrie, de la ora 21:00 prin Random.org.

Cele 10 comentarii vor fi selectate de LG România şi Mobilissimo.ro şi listate într-un document public pe Internet, iar cei înscrişi vor fi notificaţi. Multă baftă!

Vom reveni zilele următoare cu o prezentare succintă a televizorului, ce va cuprinde evident și un video review!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×