Black Friday 2017 începe astăzi pe GearBest; avem reduceri pentru telefoane, accesorii și multe alte produse

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.347 ori
<b>Black Friday 2017 începe astăzi pe GearBest; avem reduceri pentru telefoane, accesorii și multe alte produse</b>În cazul în care reducerile de Black Friday oferite la noi pe plan local nu v-au impresionat, atunci vă puteți îndrepta atenția către retailerii chinezi ce tocmai dau startul campaniilor de acest tip. GearBest este retailerul care va organiza

Dacă reducerile de Black Friday oferite de către retailerii locali nu v-au impresionat, există alternativa să vă îndreptați atenția către comercianții chinezi. GearBest este unul dintre aceștia care va da startul promoțiilor de Black Friday de astăzi 20 noiembrie. Campania pe care retailerul o promovează sub hashtag-ul #BlackFridayGB va fi desfășurată în 3 etape, după cum puteți vedea listat mai jos:

  1. Etapa pre-Black Friday - 20-23 noiembrie
  2. Crazy Time - 23-27 noiembrie
  3. Cyber Monday - 27 noimbrie - 4 decembrie 

Vor exista diferite promoții pe site-ul comerciantului chinez și aflați că reducerile importante vor fi afișate pe pagina principală ce poate fi accesată de aici. Există și o loterie specială unde puteți câștiga premii atractive, dar și un joc de tip luptă unde se pot câștiga reduceri pentru o serie de produse prestabilite și chiar o tabletă Teclast.

GearBest

Mai regăsim aici secțiunea Mega Voucher unde vor fi afișate cupoane de reduceri pentru produsele din ofertă, categoria numită Gift Guide unde aveți recomandări de cadouri de sărbători și nu în ultimul rând secțiunea Lucky Bags de unde puteți achiziționa pachete surpriză cu produse electronice!

GearBest

Întreaga ofertă poate fi accesată de aici, iar în rândurile de mai jos găsiți câteva dintre recomandările noastre extrase din campania de Black Friday a celor de la GearBest!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×