GeekBuying organizează o campanie de reduceri pentru produse smart home; becuri inteligente, termostate și multe altele

999 ori
<b>GeekBuying organizează o campanie de reduceri pentru produse smart home; becuri inteligente, termostate și multe altele</b>Retailerul chinez GeekBuying sosește în acest weekend cu o serie de reduceri interesante din categoria smart home, pe listă fiind becuri inteligente, lămpi, termostate, dar și aspiratoare robot și multe altele. Pe toate le găsiți pe site-ul

Noua campanie de reduceri demarată de către GeekBuying ne aduce discount-uri pentru zona de produse smart home unde găsim atât becuri inteligente, lămpi, aspiratoare robot, dar și termostate și multe altele. Noi ne-am oprit asupra unui număr de 3 produse despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos, dar pe site-ul retailerului puteți găsi întreaga ofertă și alege fix ce vi se potrivește vouă.

Termostat Xiaomi Mijia

Termostat

Dacă sunteți în căutarea unui termostat mai deosebit, modelul Xiaomi Mijia ar putea fi cel ideal. Acest dispozitiv are rolul de monitorizare a temperaturii din casă și chiar a nivelului de umiditate, iar grație conexiunii Bluetooth puteți vedea toate datele căutate direct pe smartphone-ul vostru. Prețul său este acum de doar 15.99 dolari!

Bec inteligent Xiaomi E27 Yeelight

Xiaomi E27

Avem și un bec inteligent accesibil pe lista de astăzi și anume modelul Xiaomi E27 Yeelight care se vinde pentru suma de 16.99 dolari în prezent. Gadget-ul dispune de conectivitate Wi-Fi prin intermediul căreia vom putea controla diferite setări precum culoarea, luminozitatea și temperatura culorii alese, setări ce sunt prezente în aplicația de mobil compatibilă cu Android și iOS. Mai aflați că luminozitatea ajunge la 600 lumens și că durata de viață a becului este de până la 11 ani.

Aplică Xiaomi Yeelight

Aplica Xiaomi

Tot din partea celor de la Xiaomi sosește și aplica Xiaomi Yeelight care se remarcă prin design-ul modern și printr-o serie de extra caracteristici precum este cazul certificării IP50 pentru rezistența la praf. Acest dispozitiv se vinde pentru suma de 26.99 dolari și aflați că este realizat din materiale rezistente la coroziune, întregul setup având o grosime de numai 1.3 cm. Are dimensiunea de 30 x 30 cm și oferă lumină albă care ajunge la o luminozitate maximă de 900 lumens.

Puteți arunca o privire și asupra celorlalte reduceri propuse de GeekBuying de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×