GeekBuying are reduceri la smartphone-uri! Modelul Redmi 5 Plus (32 GB) are un preț foarte atractiv

1.205 ori
<b>GeekBuying are reduceri la smartphone-uri! Modelul Redmi 5 Plus (32 GB) are un preț foarte atractiv</b>Din partea retailerului chinez GeekBuying vine astăzi o nouă campanie de reduceri, una asociată smartphone-urilor. Avem chiar un model vedetă dacă îl putem numi astfel și anume Xiaomi Redmi 5 Plus care în varianta cu 32 GB de stocare se vinde

Retailerul chinez GeekBuying vine cu o nouă campanie pe final de martie, promoție care de această dată este asociată exclusiv smartphone-urilor din portofoliu. Avem câteva sugestii mai jos, dar și un produs vedetă dacă îl putem numi astfel, acela fiind Xiaomi Redmi 5 Plus care se vinde pentru un preț tare atractiv în acest moment. Descoperiți mai multe informații în rândurile de mai jos, cât și prețul produsului.

Xiaomi Redmi 5 Plus

Așa cum știți, Redmi 5 Plus a ajuns de curând și pe masa noastră de teste, primind și unboxing după cum v-am informat aici. La prima vedere, smartphone-ul este unul tare bine echilibrat atunci când se pune în ecuație raportul preț-specificații. Varianta de aici se livrează cu 3 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare flash, fiind disponibil totodată și un slot pentru carduri microSD.

Xiaomi Redmi 5 Plus

Un ecran de 5.99 inch cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD+ va fi regăsit la bord, iar ca look privit din față telefonul seamănă puțin cu smartphone-ul mid-range Samsung Galaxy A8 (2018). Pe lista de dotări avem și procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625 tactat la o frecvență de 2.0 GHz, o cameră selfie de 5 megapixeli și în spate un senzor de 12 megapixeli cu bliț LED ce filmează FHD.

Pe lângă display-ul generos, acest smartphone se laudă și cu o baterie pe măsură de 4000 mAh. În perioada 28 martie - 3 aprilie aveți șansa de a achiziționa acest telefon pentru suma de doar 159.99 dolari, fiind vorba despre varianta cu ROM global ce aduce cadou o husă transparentă și o protecție din sticlă pentru ecran. Pentru mai multe reduceri puteți accesa campania GeekBuying de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×