GeekBuying are o campanie speciale pentru produsele Tronsmart; căști, cabluri USB și multe altele la reducere

822 ori
<b>GeekBuying are o campanie speciale pentru produsele Tronsmart; căști, cabluri USB și multe altele la reducere</b>Dacă vă aflați în căutarea unor accesorii de tot soiul poate că noua promoție demarată de către GeekBuying sosește la țanc pentru voi. Aici găsiți numeroaser produse marca Tronsmart la prețuri speciale, de la cabluri USB

În acest moment, retailerul chinez GeekBuying.com a dat startul unei noi campanii promoționale în care sunt incluse produse marca Tronsmart. Vom găsi aici tot felul de produse și gadget-uri, de la nelipsitele cabluri de date, la baterii externe și chiar boxe portabile sau căști Bluetooth. Este o ofertă tare variată și prețurile sunt cuprinse între 0.45 dolari și maxim 30.48 dolari, așadar produse foarte foarte accesibile. Iată câteva exemple:

Căști Tronsmart Encore S1

Tronsmart Encore S1

Plătind numai 16.99 dolari puteți alege aceste căști Bluetooth numite Tronsmart Encore S1 ce vin cu certificare IPX34 pentru rezistență la apă și praf, astfel că ploaia nu le va afecta. Se oferă conectivitate Bluetooth 4.1, tehnologia DSP prin care calitatea convorbirilor crește cu 30%, dar și o baterie generoasă la interior care promite până la 10 ore de playback audio cu o singură încărcare.

Boxă portabilă Tronsmart Element T1

Tronsmart Element T1

Dacă sunteți pasionați de muzică și vreți o boxă portabilă există modelul Tronsmart Element T1 drept recomandare. Această boxă aduce conectivitate Bluetooth 4.2 pentru redarea audio direct de pe telefon, o baterie de 1700 mAh ce asigură până la 10 ore de playback audio, slot microSD, jack audio și două difuzoare cu putere totală de 10W. Sună chiar bine pentru prețul de doar 26.99 dolari!

TV Box Tronsmart Vega S95X

Tronsmart Vega S95X

De asemenea, pe lista noastră se mai află și un TV Box numit Tronsmart Vega S95X, produs cu preț de numai 38.99 dolari ce va transformat televizorul nostru standard într-unul inteligent. Ca dotări aduce un port Ethernet, 2 GB RAM, 8 GB de stocare flash, conectivitate Wi-Fi 802.11 ac și o telecomandă în pachet. Are browser dedicat și aparent se oferă suport pentru redare HDR și chiar 4K.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele marca Tronsmart pe care GeekBuying le comercializează în acest moment la prețuri speciale și pentru a verifica întreaga ofertă aveți aici link-ul campaniei!

Bonus: Boxă Tronsmart Element T6 la 36.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×