Giveaway (consumat!): Poţi câştiga un Xiaomi Mi Band 4, cea mai nouă brăţară de fitness Xiaomi

4.400 ori
<b>Giveaway (consumat!): Poţi câştiga un Xiaomi Mi Band 4, cea mai nouă brăţară de fitness Xiaomi</b>Xiaomi Mi Band 4 este o brăţară de fitness anunţată de Xiaomi la început de luna iunie. Este urmaşul celui mai popular fitness tracker de la noi, dacă mă iau numai după numărul de persoane care m-au întrebat/bătut la cap cu Mi Band 3.

Update 16.09.209 - Fericitul câștigător al lui Xiaomi Mi Band 4 oferit gratuit ca #GIVEAWAY de Quickmobile și Mobilissimo.ro, este: Mates Florin. Felicitări! Captura de ecran de după extragere o găsiți aici: https://imgur.com/a/YazITgs

Extragerea:

UPDATE - Extragerea va avea loc mâine, 16.09.2019 la ora 21:00!

Xiaomi Mi Band 4 este o brăţară de fitness anunţată de Xiaomi la început de luna iunie. Este urmaşul celui mai popular fitness tracker de la noi, dacă mă iau numai după numărul de persoane care m-au întrebat/bătut la cap cu Mi Band 3. De această dată se schimbă lucrurile, Xiaomi a trecut la ecran color AMOLED. Ei bine avem pentru voi o astfel de brăţară, cu ocazia unui Giveaway şi aflaţi când şi cum puteţi câştiga brăţara în rândurile de mai jos.

Giveaway: Poţi câştiga un Xiaomi Mi Band 4, cea mai nouă brăţara de fitness Xiaomi

Produsul se găseşte la Quickmobile.ro şi costă 172 lei și chiar mai puţin dacă aplicaţi codul "QUICK202", care oferă o reducere de 3%. Pentru a păstra lucrurile simple, iată regulile de respectat pentru a vă înscrie la concurs:

  1. Să fiţi abonaţi la canalul YouTube Mobilissimo.ro şi să aveţi clopoţelul apăsat
  2. Faceţi captură de ecran care arată că sunteţi abonat şi o trimiteţi la adresa de mail concurs@mobilissimo.ro cu subiect "Giveaway Xiaomi Mi Band 4, m-am abonat".

Simplu ca bună ziua aş zice. Câştigătorul va fi extras pe 16 septembrie, iar până atunci facem şi review produsului.

Vă reamintesc că Xiaomi Mi Band 4 vine cu ecran AMOLED de 0.95 inch şi cu un corp rezistent la apă până la 5 ATM. Poate monitoriza activităţi sportive în timp real, are şi pedometru şi senzor de puls. Autonomia bateriei este de până la 20 de zile şi puteţi sincroniza terminalul cu telefoane iOS sau Android, folosind Bluetooth şi aplicaţia Mi Fit.

Prezentare Xiaomi Mi Band 4

Baftă la concurs!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×