Xiaomi Mi Band 4 este anunțat oficial; Purtabil cu ecran AMOLED și certificare 5ATM

1.450 ori
<b>Xiaomi Mi Band 4 este anunțat oficial; Purtabil cu ecran AMOLED și certificare 5ATM</b>Pe lângă noi smartphone-uri iată că astăzi debutează și purtabile pe piață, un exemplu fiind Xiaomi Mi Band 4 despre care vorbim în articolul de față. Este succesorul uneia dintre cele mai populare brățări fitness de pe piață

Pe lângă noi smartphone-uri iată că astăzi debutează și purtabile pe piață, un exemplu fiind Xiaomi Mi Band 4 despre care vorbim în articolul de față. Este succesorul uneia dintre cele mai populare brățări fitness de pe piață și anume Mi Band 3, device pe care și noi îl testam aici la Mobilissimo în toamna anului trecut. Ce ne rezervă modelul nou și la ce sumă se vinde aflați din rândurile următoare!

Xiaomi Mi Band 4

Un prim detaliu pe care îl remarcăm privind acest purtabil este acela că primim un ecran color de această dată, un AMOLED cu diagonală de 0.95 inch mai exact. Panoul tactil este protejat de sticlă 2.5D rezistentă la zgârieturi și aflăm că la pachet sunt preinstalate 77 teme-ceas (watch faces) pentru gusturi variate.

Xiaomi Mi Band 4 beneficiază de certificare 5ATM pentru rezistență la apă (până la 50 metri) și chiar înot. La pachet mai există și senzor accelerometru pe 6 axe și suport pentru monitorizarea activităților sportive în timp real, respectiv pedometru. Bateria de la interior are 135 mAh și potrivit producătorului autonomia este de până la 20 zile.

Aflați că această brățară fitness este disponibilă și într-o variantă NFC utilă pentru plăți via Alipay în China. Are și microfon dedicat la bord care poate fi utilizat pentru accesarea asistentului vocal Xiao AI și controlul accesoriilor iOT Xiaomi. De asemenea, Xiaomi a lansat și o variantă specială Avengers care vine cu diferite curele personalizate la pachet.

Startul vânzărilor se dă pe 16 iunie și mai jos aveți listate prețurile:

  • Mi Band 4: 22 eur
  • Mi Band 4 NFC: 29 eur
  • Mi Band 4 Avengers: 45 eur
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×