Xiaomi Mi Band 5 e deja în lucru; Iată ce ştim despre viitorul purtabil

1.300 ori
<b>Xiaomi Mi Band 5 e deja în lucru; Iată ce ştim despre viitorul purtabil</b>Xiaomi Mi Band 4 a sosit la început de vară, la fix pentru a concura cu Honor Band 5 şi pare să fie unul dintre cele mai populare purtabile ale momentului. Apropo, vă oferim şi unul la giveaway, dar nu despre asta e acest material

Xiaomi Mi Band 4 a sosit la început de vară, la fix pentru a concura cu Honor Band 5 şi pare să fie unul dintre cele mai populare purtabile ale momentului. Apropo, vă oferim şi unul la giveaway, dar nu despre asta e acest material. Se pare că Xiaomi, sau mai bine zis filiala Huami a început deja să lucreze la un Mi Band 5.

În cadrul unei sesiuni Q&A după conferinţa de anunţare a veniturilor Huami pe trimestrul 2 din 2019, reprezentanţii companiei au oferit detalii despre viitorul produselor. Fondatorul şi directorul companiei, Wang Huang a declarat că deja dezvoltă un Mi Band 5 alături de Xiaomi. A început deci deja lucrul la purtabil, dar nu avem o perioadă fixată pentru debutul său.

Undeva la începutul lui 2020, sau cel târziu la mijlocul anului ar trebui să apară şi noua brăţară de fitness. Mi Band 4 pare să fie un hit, ajungând la 1 milion de unităţi vândute în doar 8 zile. Dispozitivul vine cu un ecran AMOLED color, cu 39.9% mai mare decât al predecesorului şi are un corp rezistent la apă până la 5 ATM (50 de metri adâncime). 

Vine şi cu un senzor special pe 6 axe, care detectează în mod inteligent stilurile de înot: freestyle, fluture, backstroke şi altele de gen. Detectează şi multiple activităţi sportive, inclusiv cele realizate la interior. Lipsa de GPS e un neajuns totuşi, care poate va fi rezolvat de Xiaomi Mi Band 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×