Xiaomi anunţă o nouă brăţara de fitness: Mi Smart Band 3i are autonomie de 20 de zile

1.365 ori
<b>Xiaomi anunţă o nouă brăţara de fitness: Mi Smart Band 3i are autonomie de 20 de zile</b>Xiaomi a anunţat astăzi o nouă brăţară de fitness, al cărei principal atu este autonomia. E vorba despre modelul Xiaomi Mi Smart Band 3i, care oferă o autonomie de până la 20 de zile. A văzut lumina zilei în India şi avem detalii despre produs mai jos.

Xiaomi a anunţat astăzi o nouă brăţară de fitness, al cărei principal atu este autonomia. E vorba despre modelul Xiaomi Mi Smart Band 3i, care oferă o autonomie de până la 20 de zile. A văzut lumina zilei în India şi avem detalii despre produs mai jos.

Dispozitivul este un soi de Mi Band 3 light, pentru că nu are senzor de puls. E bizară această lipsă, mai ales că îi scade din utilitate ca gadget de fitness şi sănătate. Scade şi preţul totuşi, la doar 16 euro. Deşi se pierde acel senzor, avem totuşi un ecran AMOLED tactil la bord, cu diagonală de 0.78 inch şi rezoluţie de 120 x 80 pixeli. Este totuşi un ecran monocrom, cu design curbat şi poate ajunge la o luminozitate de 300 de nits.

Xiaomi Mi Smart Band 3i

Avem şi un buton capacitiv imediat sub afişaj, iar corpul purtabilului este rezistent la apă până la 50 de metri adâncime. Aduce şi pedometru şi funcţie de măsurare a caloriilor, dar şi alerte pentru notificări şi apeluri. Printre dotări se afla un accelerometru pe 3 axe, utilizat pentru a măsura paşii. O altă funcţie utilă este cea de monitorizare a somnului. Xiaomi Mi Smart Band 3i are corpul fabricat din policarbonat, iar cureaua este realizată din TPU. Conexiunea cu telefonul mobil se face via Bluetooth 4.2 şi sunt suportate terminale cu minim Android 4.4 sau iOS 9.0.

Produsul se găseşte la vânzare pe Mi.com, dar poate fi cumpărat doar din India.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×