Iată 5 produse smart home ce vă pot ușura viața; de la aspiratoare robot și până la căni-fierbător inteligente

1.213 ori
<b>Iată 5 produse smart home ce vă pot ușura viața; de la aspiratoare robot și până la căni-fierbător inteligente</b>Termenul Smart Home începe să prindă din ce în ce mai mult la public în ultima vreme - asta pentru că multe produse din această categorie sunt cu adevărat unele folositoare care ne ușurează viață. Pentru că cei de la GearBest.com desfășoară o asemenea

Produsele smart home au devenit destul de căutate în ultima perioada - și asta pentru că mare parte dintre acestea vin să ne ușureze viața și desigur să o facă mai smart. Pentru că cei de la GearBest.com tocmai ce au dat startul unei campanii speciale de reduceri pentru asemenea produse, ne-am gândit să vă prezentăm și noi în rândurile de mai jos 5 astfel de dispozitive smart care ne-au atras atenția.

Broadlink RM 2 Pro - control center

Broadlink RM Pro

Avem pentru început un control center numit Broadlink RM 2 Pro - dispozitiv ce ne va ajuta să controlăm produsele electrocasnice din casă într-un mod simplu și eficient. Putem controla produse dotate cu emițător infraroșu precum televizoare, aparate de aer condiționat, dar și produse bazate pe radio comandă în frecvențele 433MHz, respectiv 315MHz. Există o aplicație asociată iOS și Android prin care mai toate dispozitivele din casă vor fi controlate cu o simplă apăsare de buton. Produsul de față costă acum doar 29.99 dolari.

Xiaomi Smart Air - detector calitate aer

Xiaomi Smart Air

Pe lista noastră mai includem și un detector al calității aerului din casă, modelul de față fiind numit Smart Air și produs chiar de către Xiaomi. Acest produs va detecta calitatea aerului rapid și totodată precis, iar în cazul în care dețineți și un purificator de aer Xiaomi, atunci cele două dispozitive pot fi conectate pentru a lucra împreună. Avem o baterie Li-Ion reîncărcabilă la pachet, un display OLED și un sistem de detectare pe bază de laser. Costă acum doar 68.99 dolari! 

Xiaomi Mi Electric - fierbător inteligent

Xiaomi Mi Electric

Tot din partea celor de la Xiaomi avem fierbătorul inteligent Mi Electric Acesta are o capacitate de 1.5 litri și prin intermediul unei aplicații instalată pe smartphone putem controla temperatura lichidului. Spre exemplu, dacă dorim să încălzim laptele pentru cel mic la o temperatură anume, putem face acest lucru într-un mod foarte ușor și având certitudinea că lichidul are fix temperatura pe care o dorim. Produsul poate fi controlat pe baza unei conexiuni Bluetooth și îl puteți găsi la un preț de 56.99 dolari.

Alfawise HA O3B - aparat de gătit pe bază de aer

Alfawise

O casă inteligentă include totodată și produse de gătit, unul de acest tip fiind și Alfawise HA. Avem aici de-a face cu un produs de gătit pe bază de curenți de aer. Putem alege din diverse moduri prestabilite aici, de la prăjit până la copt sau fript, iar ca și capacitate ni se oferă 10 litri. Există și un timer aici, cât și posibilitatea de a ajusta rapid temperatura la care dorim să gătim alimentele. Acest produs costă 126.99 dolari.

ILIFE A4 - Aspirator-robot

iLife A4

Nu în ultimul rând privim asupra unui aspirator-robot care promite să facă curățenie prin casă în timp ce noi ne delectăm cu un serial în fața televizorului. Modelul ales de noi se numește ILIFE A4 și după cum puteți vedea el adoptă un design comun, unul de tip circular ce îi permite să ajungă în orice loc din casă. Pentru a evita obstacolele acesta este dotat cu senzori speciali și aflați că îl vom putea programa ca zilnic la o anumită oră să înceapa curățenia. Produsul costă acum doar 125.99 dolari!

Aceste produse prezentate mai sus, dar și alte soluții la fel de interesante pot fi găsite acum pe site-ul gearbest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×