Iată 5 produse interesante ce vin la fix în aceste zile pline de zăpadă; de la mânuși pentru smartphone și până la huse auto cu încălzire

1.084 ori
<b>Iată 5 produse interesante ce vin la fix în aceste zile pline de zăpadă; de la mânuși pentru smartphone și până la huse auto cu încălzire</b>Cei de la GearBest.com au în acest moment numeroase campanii de reduceri, dar nouă ne-a atras atenția una în special. Aceasta este destinată lucrurilor esențiale de care toți avem nevoie și ținând cont de covorul alb ce s-a așternut afară ne-am gândit să

Cel puțin la noi iarna a decis că este momentul să își ia rolul în seamă și după cum se anunță, după aceste căderi masive de zăpadă ne așteaptă câteva zile bune de ger. Din fericire există numeroase produse gândite fix cu scopul de a ne ușura viața în așa vremuri, iar în oferta celor de la GearBest.com găsim unele cu adevărat interesante și utile. În rândurile de mai jos aveți 5 produse care vin la fix în aceste zile pline de zăpadă:

1. Cana ce amestecă singură conținutul

Cana smart

Dacă decideți să admirați omătul de la geam, atunci cu siguranță vă veți înarma cu o cană de ciocolată caldă sau cafea. Cum tehnologia a ajuns și pe aceste produse, noi dăm de o cană specială ce dispune de un buton care odată apăsat va amesteca conținutul aflat în cană. Cana costă doar 5.66 dolari, funcționează pe baterii și din start mă gândesc la acele plicuri de cafea 3 în 1 și ciocolată caldă care se prepară prin amestecul cu apa caldă.

2. Ochelari smart cu cameră video

Ochelari smart

În cazul în care vă aventurați afară, poate că doriți să păstrați și amintirile de la derdeluș. Filmarea cu telefonul nu este tocmai practică în așa situație, semn că ar trebui să ne îndreptăm către un produs mai diferit. Excelvan DV104 este numele său și vorbim în cazul de față despre o pereche de ochelari smart dotați cu cameră video. Ei filmează la rezoluție VGA, pot realiza și fotografii, iar extra primim și slot microSD, totul pentru doar 8.69 dolari.

3. Husa auto cu încălzire

Husa auto cu incalzire

Șofatul pe așa o vreme necesită și un nivel sporit de confort, iar caldura de la interiorul automobilului este strict un element necesar. Pentru acele mașini ce nu sunt dotate cu funcția de încălzire a scaunelor există din fericire huse precum cea de față care promit să facă fix același lucru. Modelul pe care îl vedeți aici costă doar doar 9.99 dolari și se alimentează de la priza de 12V a automobilului.

4. Mânuși pentru smartphone

Manusi smartphone

Utilizarea smartphone-ului iarna ne poate pune probleme, iar în cazul în care ecranul telefonului nostru nu recunoaște gesturile realizate având o pereche de mânuși obișnuită, suntem nevoiți să apelăm la mânuși special create pentru acest lucru. Cele afișate mai sus sunt realizate de către Xiaomi și costă doar 13.99 dolari, fiind disponibile mai multe variante de culoare.

5. Aparat de gătit orez

Xiaomi aparat gatit orez

Am fost la derdeluș, am filmat și aventurile de pe pârtie cu ochelarii smart, iar acum este seară și ajungem acasă. Ce mod mai plăcut de a termina ziua cu o porție de orez cu lapte în loc de un desert obișnuit. Pentru a ne face treaba și mai simplă, cei de la Xiaomi au lansat pe piață un aparat de gătit orez ce în acest moment poate fi achiziționat pentru suma de 139.99 dolari prin intermediul GearBest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×