Turul Magazinelor #73: Resigilate la mega reduceri, televizoare Full HD şi 4K la ofertă, aparat de purificat aerul din China

2.389 ori
<b>Turul Magazinelor #73: Resigilate la mega reduceri, televizoare Full HD şi 4K la ofertă, aparat de purificat aerul din China</b>Ajungem astăzi la ediția cu numărul 73 din seria Turul Magazinelor și avem pentru voi o serie de reduceri foarte interesante. În prim  plan se află un smartphone Samsung Galaxy S7 Edge care în varianta resigilată poate fi acum achiziționat la un preț de

În mod paradoxal am găsit oferte mai atractive azi decât cele din zilele de Black Friday, oricât de ciudat ar suna. E drept că nu e vreun Xbox One la 599 lei, dar să vezi resigilate la preţuri aşa mici cu siguranţă e tentant. Avem şi televizoare la preţuri excelente şi un inedit aparat de purificat aerul, ce vine direct din China şi ne ajută să scăpăm de praf şi bacterii.

1. Samsung Galaxy S7 Edge resigilat

Samsung Galaxy S7 Edge

eMAG.ro are o întreagă serie de produse resigilate la reducere, iar printre ele se numără şi faimosul Samsung Galaxy S7 Edge. Cu mari şanse de a fi pe podiumul "telefoanelor anului 2016", acest model ajunge să coste 2599 lei la eMAG.ro, într-o variantă cu ambalajul original deschis şi o mică imperfecţiune în zona slotului SIM. De obicei terminalul costă 2899 lei, deci reducerea e foarte bună.

Celelalte modele se prezintă la o sumă similară, pe diferite culori, cu mici zgârieturi şi ambalajul original deschis. Designul rămâne cel mai arătos din zona smartphone la ora actuală, până vine Xiaomi Mi MIX la noi în ţară.

2. Laptop Lenovo IdeaPad 100-15IBD cu procesor Intel® Core™ i5 Resigilat

Lenovo IdeaPad 100-15IBD

Cu vreo 2 ani în urmă un laptop cu procesor Intel Core i3 la 1599 lei suna acceptabil, iar un laptop cu Core i5 SF. Cei care sunt dispuşi să accepte un produs cu zgârieturi fine şi mici urme de folosite, pot găsi la eMAG.ro un laptop Lenovo IdeaPad 100-15IBD cu procesor Intel® Core™ i5 şi preţ de doar 1599 lei. Terminalul vine cu 4 GB RAM, ecran LCD de 15.6 inch cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, HDD de 60 GB şi placă video Geforce 920M cu 2 GB memorie.

Are şi acustică Dolby, cameră video VGA şi port USB 3.0, dar şi HDMI. Touchpad-ul său suportă gesturi multi touch, iar greutatea este de 2.3 kg. Faceţi economie de aproape 100 de euro în acest caz!

3. Televizoare LG la preţuri excelente la Flanco

LG 43UH603V

Cred că v-am mai spus regula mea numărul 1 la achiziţia de televizoare: e Full HD şi are măcar 80 cm şi costă sub 1000 lei? Instant Buy! E 4K şi are peste 100 cm şi costă sub 2000 de lei? Instant Buy! La Flanco.ro găsim modelul LG 43UH603V de 109 cm, cu ecran LED şi funcţii smart dar şi rezoluţie 4K la 1799 lei, deci respectă la fix cerinţele mele pentru o achiziție solidă. Pe lângă 4K, suportă şi HDR, deci merge la fix cu consola PS4 Pro şi vine cu prietenosul WebOS 3.0 ca platformă.

Apoi avem modelul LG 32LH530V, de 81 cm la 999 lei. Acesta e un televizor Full HD LED, cu design metalic, surround virtual şi 2 porturi HDMI, dar şi unul USB 2.0. Are şi Slot CI+.

4. Purificator de aer Xiaomi

Purificator aer Xiaomi

La 145.55 dolari fie rişti şi cumperi un smartphone cu vreo 4 GB RAM de la o firmă mai puţin cunoscută din China, fie îţi desfunzi plămânii odată pentru totdeauna fără să mergi la Sinaia sau Predeal. Această sumă îţi aduce un purificator de aer de la Xiaomi, vândut de catre GearBest.com. Te scapă de mirosurile neplăcute, de praf, de microbi, de fum şi alte particule din aer.

Purificator aer Xiaomi

Poate produce aproape 10.000 de litri de aer curat pe minut, cântăreşte 5 kg şi face un zgomot de doar 31 decibeli. Poate fi controlat de pe smartphone fără probleme şi are un ventilator dual inclus şi 4 canale de circulaţie a aerului. Poate purifica până la 46.6 metri pătraţi într-o oră cu modul Super activat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×