Halloween-ul vine cu promoții din partea retailerilor și a operatorilor; iată ce comercianți aduc oferte speciale în această perioadă

2.535 ori
<b>Halloween-ul vine cu promoții din partea retailerilor și a operatorilor; iată ce comercianți aduc oferte speciale în această perioadă</b>Pe data de 31 octombrie se va celebra la nivel global Halloween-ul, o sărbătoare modernă ce reprezintă pentru retaileri și operatori o oportunitate de a ne servi pe tavă reduceri la produsele comercializate. Pentru a vă informa cu privire

În aceste zile ați observat probabil și faptul că retailerii și operatorii au dat startul unor diverse campanii de Halloween, promițând reduceri atractive la produsele pe care le comercializează. Cu scopul de a afla ce astfel de magazine participă la această sesiune de promoții cu ocazia Halloween-ului, v-am pregătit astăzi un articol dedicat ce conține fix detaliile pe care unii dintre voi le caută!

evoMAG (24 - 30 octombrie) 

Retailerul evoMAG.ro a dat chiar astăzi startul unei campanii numită evoHalloween ce are loc în perioada 24 - 30 octombrie. Pe hârtie sunt promise reduceri de până la 50%, dar așa cum aflați și din articolul nostru, este mai degrabă vorba despre sume normale asociate produselor, sume pe care și alți retaileri le practică în acest moment.

Fashion Days (24 - 30 octombrie)

UPDATE: Fashion Days a decis să prelungească reducerile până pe 30 octombrie!

Pe lista acestor magazine se află iată și Fashion Days, retailer care în perioada 24 - 26 octombrie ne oferă produse cu până la 70% discount. Sunt propuse obiecte vestimentare, încălțăminte, dar și accesorii precum ceasuri, curele și chiar rucsacuri sau mănuși pentru la iarnă. Deși veți avea de așteptat câteva zile pentru sosirea comenzii la ușă, partea bună este reprezentată de transportul gratuit!

Orange (16 octombrie - 1 noiembrie)

Și operatorul Orange ne propune o campanie interesantă de Halloween ce constă în oferirea sub formă de reducere a dublului valorii abonamentului ales. Astfel la un abonament Orange Me 14 veți beneficia de 28 euro reducere pentru telefonul dorit achiziționat cu acest plan tarifar. De asemenea, se oferă și reduceri de 20% pentru o serie de accesorii selecționate!

Cel și MarketOnline (27 - 30 octombrie)

Descoperim faptul că și retailerul Cel.ro are o campanie de Halloween în desfășurare, cu discount-uri la numeroase categorii de produse. Și site-ul soră MarketOnline aplică aceeași idee și vine în perioada 27 - 30 octombrie cu o colecție generoasă de produse interesante.

Vodafone (24 - 31 octombrie)

De pe lista operatorilor ce ne-au pregătit reduceri speciale cu ocazia Halloween-ului se numără și Vodafone. Aceștia ne propun discount-uri atractive la telefoanele vândute împreună cu abonament. Câteva exemple ar fi Huawei P9 Lite 2017 la 0 euro cu abonament Super RED 22, sau Nokia 3 pentru 0 euro alături de abonamentul Red 15!

eMAG (27 octombrie - 1 noiembrie)

Și eMAG intră în hora reducerilor de Halloween și ne oferă în perioada 27 octombrie - 1 noiembrie o serie de promoții pentru numeroase produse comercializate. Ni se promit discount-uri de până la 40% și puteți găsi chiar lucruri utile și atractive ca preț dacă veți căuta mai avansat prin oferta magazinului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×