Laptop cu 6 GB RAM şi Windows 10 la doar 900 lei? Yes please! Iată oferta GeekBuying (cupon inclus)

1.995 ori
<b>Laptop cu 6 GB RAM şi Windows 10 la doar 900 lei? Yes please! Iată oferta GeekBuying (cupon inclus)</b>În navigarea noastră zilnică pe web în căutarea de oferte şi super oferte am găsit una aşa bună că e imposibil de refuzat. E vorba despre un laptop cu ecran de 14 inch, cu Windows 10 şi 6 GB RAM, pe numele său Jumper EZBook 3L Pro.

În navigarea noastră zilnică pe web în căutarea de oferte şi super oferte am găsit una aşa bună că e imposibil de refuzat. E vorba despre un laptop cu ecran de 14 inch, cu Windows 10 şi 6 GB RAM, pe numele său Jumper EZBook 3L Pro. Terminalul se găseşte la GeekBuying.com şi noi avem un cupon pentru voi.

Jumper EZBook 3L Pro

Dacă preţul său obişnuit este de 244.99 dolari (deja redus de la vreo 350 de dolari), ei bine folosind codul "GKBJ89F" suma scade la doar 239.99 dolari. Convertit rapid în lei înseamnă vreo 907 lei, chilipir indiferent de buzunare. Vorbim totuşi despre un laptop cu ecran Full HD de 14 inch şi care vine cu Windows 10 preinstalat. Are şi 64 GB stocare, 6 GB RAM şi suporta extindere a stocării pe bază de SSD.

Jumper EZBook 3L Pro

Are un corp elegant din aluminiu şi vine cu procesor Intel Apollo Lake N3450. E vorba despre un cip de 14 nm, cu soluţie grafică Intel HD Graphics 500 de generaţie a noua la pachet. Terminalul măsoară în jur de 13.7 mm în grosime şi cântăreşte 1.3 kilograme. Stă bine şi la conectivitate, cu suport WiFi ac dual band, Bluetooth 4.0 şi 2 porturi USB 3.0. Are 2 microfoane digitale şi 4 difuzoare, pentru audiţie la 360 de grade.

Tastatura e generoasă şi mai primim şi un port micro HDMI şi slot microSD. Toate acestea la puţin peste 900 de lei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×