Samsung Galaxy S9 va primi o actualizare care îi va activa suportul pentru radio FM

1.741 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va primi o actualizare care îi va activa suportul pentru radio FM</b>Dacă e vreo funcţie care să lipsească de pe Galaxy S9, aceea e probabil radio-ul FM. Nu că nu ar fi suportat la nivel de componente, dar nu este activată funcţionalitatea, lucru care îi poate dezamăgi pe fanii radio-ului FM. Ei bine, o viitoare..

Dacă e vreo funcţie care să lipsească de pe Galaxy S9, aceea e probabil radio-ul FM. Nu că nu ar fi suportat la nivel de componente, dar nu este activată funcţionalitatea, lucru care îi poate dezamăgi pe fanii radio-ului FM. Ei bine, o viitoare actualizarea va rezolva această lipsă.

Samsung Galaxy S9/ S9+ vine cu chipset-ul necesar pentru a suporta radio FM şi pentru a îl accesa. Până acum nu au fost semne că Samsung va activa funcţia, dar cei de la Nextradio au descoperit că ea va sosi cu următoarea actualizare. NextRadio este o companie care a creat o aplicaţie ce foloseşte chipul radio FM pentru a se conecta la anumite posturi de radio. Chiar şi în acest moment posesorii de S9 care au terminalul blocat în reţelele operatorilor pot folosi aplicaţia NextRadio pentru a asculta posturile preferate de radio.

Samsung Galaxy S9 va primi o actualizare care îi va activa suportul pentru radio FM

Se pare totuşi că variantele deblocate de terminal nu oferă această opţiune. Actualizarea Samsung va sosi pe telefoanele cu versiunile SM-G960UI şi SM-G965UI. NextRadio a avut un parteneriat cu Samsung la începutul acestui an pentru a asigura FM tuning pe viitoarele telefoane. E o abordare cam învechită în epoca Internet radio-ului, dar avantajul FM-ului e că foloseşte mult mai puţină energie şi acoperirea e mult mai răspândită decât cea celulară.

Sunt momente în care vrei doar să prinzi meciul naţionalei când eşti la ţară şi nu ai semnal...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×