Laptop-ul Jumper EZBook 3 Pro are un preț special pe GeekBuying! Rulează Windows 10 și are 6 GB RAM

1.059 ori
<b>Laptop-ul Jumper EZBook 3 Pro are un preț special pe GeekBuying! Rulează Windows 10 și are 6 GB RAM</b>Retailerul chinez GeekBuying are o nouă ofertă pentru noi la început de săptămână, ofertă ce constă într-un preț special asociat notebook-ului numit Jumper EZBook 3 Pro. Acest dispozitiv se remarcă printr-o construcție solidă, dar și prin dotările

Din partea retailerului chinez GeekBuying sosește astăzi o nouă ofertă atractivă, ofertă asociată laptopului numit Jumper EZBook3Pro, cel pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Acesta se remarcă prin construcția solidă și totodată prin raportul preț-specificații destul de bun dacă punem elementele în balanță. Descoperiți din rândurile de mai jos care sunt dotările sale și pe final aflați și prețul.

Jumper EZBook 3 PRO

Notebook-ul de față se livrează cu ecran Full HD de 13.3 inch (1920 x 1080 pixeli) și cu un procesor quad-core Intel Apollo Lake N3450 tactat la o frecvență de 1.1 GHz ce este recunoscut pentru consumul redus de energie și pentru performanță. Primim 6 GB de RAM pentru ca multitasking-ul să nu prezinte o problemă și pentru stocare avem 64GB, respectiv slot M.2 SSD și slot pentru carduri microSD.

Jumper EZBook 3 PRO

Pe lista de dotări mai avem și camera frontală de 2 megapixeli pentru apeluri video, conectivitatea Wi-Fi b/g/n/ac dual-band (2.4GHz / 5.0GHz), respectiv suportul Bluetooth 4.0. Greutatea dispozitivului este de 1.4 kg și după cum vedeți pe seama imaginilor de aici, primim și un touchpad de mari dimensiuni ce ne va ajuta la navigarea rapidă în situațiile în care ne aflăm în afara biroului.

Jumper EZBook 3 Pro poate fi cumpărat în acest moment pentru suma de doar 235.99 dolari de pe GeekBuying.com dacă veți folosi codul promoțional ISUHEFWC în secțiunea de comandă. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×